15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA SE ČOVEKU ZAVRTI U GLAVI: Neće vam biti dobro kad čujete koju cifru Mouče traži od Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.16 u 15:43

Kako redakcija HotSporta nezvanično saznaje, Argentinac Pablo Mouče pristaje na raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, ali je glavni problem suma koju traži kako bi napustio redove kluba sa Marakane.

Naime, prema informacijama do kojih je naš portal došao, Mouče traži čak 300.000 evra kako bi šest meseci pre isteka jednogodišnje pozajmice razdužio opremu na Marakani i sreću potražio u nekoj drugoj sredini.

Ostaje nam da sačekamo šta će biti sa Moučeom, pošto je teško poverovati da klub koji ima finansijske probleme poput Crvene zvezde ima dovoljno sredstava da Moučeu izađe u susret.

Nije isključeno ni da se dve strane dogovore, ali je već sada sigurno da su crveno-beli sa Argentincem napravili grešku koja će, po svemu sudeći, klub koštati mnogo više od ispadanja iz evrokupova.

Mouče je na Marakanu stigao kao veliko pojačanje i igrač sa velikim pedigreom, koji je trebalo da bude jedna od glavnih poluga crveno-belih. Umesto toga, Argentinac Beograd napušta kao jedan od igrača koji kod navijača izaziva hroničnu glavobolju usled učestalog hvatanja za glavu…

(Youtube/Sport Nation)

 

0
0

15 Komentara

  1. Kad pominjete tadića. On je vama omogućio.?! Naj veći sponzorski ugovor. U istoriji Srpskog sporta. Pomagao Partizan.? A vama nabaci 4m.eura i gasprom. Nešto tu ne štima.?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo da pozdravim sve na ovom sajtu,a zatim,da upitam ove Penzionere,Gdk,i ostale,sto menjaju nickove,i koji kukaju kao ranjene mecke,da li su kukali,i kada su bivsi premijeri pomagali Fk,KK,I ostale klubove SD Partizan? Vi dobro znate,koliko para je uslo dok je bio Deda Mraz,pa Dacic,a nakon njega i Tadic,i svi ste cutali,sve je bilo ok. Dalje,zbog cega ne gledate u svoje dvoriste,nego pojedini nazovi navijaci,koji znaju da lupaju po tastaturi,ne znaju ni daj Boze 3 igraca iz vaseg kluba,a o odlasku na utakmicu da ne govorim. Malo se opustite,pratite svoj klub,navijajte,budite Srbi,volite sport,a ne da ispoljavate komplekse. Pozdrav PRAVIM NAVIJACIMA.

    0
    0
    Odgovori
  3. Klub koji je duzan preko 50 miliona evra dovodi tako skupa pojacanja odakle ja stvarno ne znam vise.Bar da je zvezda igrala evropu ili prodalal neke vanserijske igrace pa i da razumem zvezda jeste igrala evropu zadnji put 2006 godine stalno im tole namesta sudije u evropi i teske rivale , pa nemogu da se kvalifikuju evo sada nema toleta kad ono opet corak.Razni Mucenici,Ruziz,Ibalnjezi ,….I nista Terza Madjija samo da na je dr Terzic ziv i zdrav pametnom dosta ko finansira propalu zvezdu , gospodar VUCIC.

    0
    0
    Odgovori
  4. Čuveni dr terzić reće. Da muče ne košta zvezdanu ništa. Da je stigao na pozajmicu.? Kako sada 300 000evrića. Daj bože ida dr terzić. A ktivira otkupnu klauzulu. Takva igračina se ne ispušta lako.?! Koja beše 2m.eura.?!

    0
    0
    Odgovori
  5. sta je tu sporno …?! to znaci da mu je godisnja plata 600 000 ER-a . tolike su plate i ostalih stranaca. kad se pise da je zvezda TRULA i PREZADUZENA i da i dalje TROSI ogromne OPLJACKANE pare od naroda … na raskos i dovodjenje skupih stranaca … ONI onda bacaju prasunu u oci naciji : LAZU, VARAJU, MANIPULISU dok BANKOMAT punom parom RADI … za te PLATE igracima i ogromne zarade PROFITERIMA u i oko zvezde . za TAKVU TRULU I PREZADUZENU zvezdu radi najsiromasniji deo nacije, jer ih kao na sitno kraduckaju preko visokih cena robe i usluga a za najgori moguci kvalitet … dok u isto vreme ta navodna gospoda u i oko zvezde zivi na visokoj nozi van Srbije po evropi i svetu … eventualno po grand paradama i koje kakvim za njih samo organizovanim zabavama … TO JE DANAS U SRBIJI zvezda.

    0
    0
    Odgovori
      • nikad nisam ime menjao … uvek sam se sa PENZIONEROM ptpisivao jer to jesan odavno … promena imena i adrese, da bi se vracanje DUGOVA izbeglo uz sve PLJACKE i PONIZENJA naroda je VASA specijalnost … i vi nekom mozete da pricate o POSTENJU NA TERENU I VAN NJEGA … ISTINA VAS BOLI … samo mozete da vredjate sto van NE pada tesko … kao odraz vaspitanja … po uzoru na vase vodje koje podrzavate u onome sto rade i kako to rade … spasa nam sa vama takvim … nema . @penzioneru, tebi odavno objasnih ko u RUPU mora da ide … i da ce se nad RUPOM kad tad … morati izvrsiti deretizacija-provera sta i ko to tamo radi …

        0
        0
        Odgovori
    • Upravo tako, znalo se da mu je godisnja plata oko 600k evra, sto znaci da covek samo trazi platu za pola godine, a s obzirom da u bankomatu ima jos para, ovo nije nikakav problem za kriminalni klub.

      0
      0
      Odgovori
  6. Opet si promenio nadimak Gdk (gova..e sa daske) idi lepo zamlato u svoje dvorište i dočekaj Talandaru sa zastavicama duginih boja i kupi mu pantalone. Zanzulo još nisi uzeo uput i otišao u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

    0
    0
    Odgovori
  7. Sta je tu cudno? Covek jos onda rece „dosao sam u zvezdu zbog para“. E sad…to sto su to pare poreskih obveznika, penzionera i socijalnih slucajeva…nema veze. Ajmo bankomat Nemanjina…i da zavrsimo ovu pricu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter