7
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Stiže ogromno pojačanje? (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 27.11.16 u 22:13

Lukman Haruna, bivši fudbaler Monaka, Anžija i Dinama iz Kijeva, po svemu sudeći u nastavku sezone nosiće dres Partizana.

Kako su prvo preneli mediji u Nigeriji, Haruna se nalazi u poodmaklim pregovorima sa crno-belima:

Ukoliko se tvrdnje nigerijskih medija ispostave kao tačne, Nigerijac u Partizan stiže kao slobodan igrač, a prethodno je nastupao za Astanu. Ima i osam odigranih mečeva za reprezentaciju Nigerije:

(Youtube/Максим Слобода)

 

0
0

7 Komentara

  1. Pazi od kada je Ivica I. ima veze sa politikom za razliku od Vazure i Vučele koi su bliski sa SNS i CAREM a Vazura ima platu 50 000 evra mesečno.A deo tih primanja ide u SNS zato CAR nije spreman za privatizaciju ,jel to jasno papučaru.Naj bolje bi bilo da ti uzmeš daljinski u šake RTS-2 i gledaš budućnost državnog proekta jer je kraj godine ide renbalans budžeta, a vi naravno uvek spada te pod RAZNO!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. bravo upravo..bravo ilijev ..bapokon su shvatili kvalitet dovodi narod na station. koxta tacno Ali I mmf je preporucio potrosnju .Mora’s da ulozis da bi zaradio samo sve to orati marketing reklame it’d.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nemam reči samo da se sačuva okosnica ekipe , momak je veliko pojačanje …..Bravo Ivice mogo samo da ti zavide, tako to radi pravi GROBAR !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter