5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPUSTIO HUMSKU: Kokeza potpuno rezigniran suđenjem Nenada Đokića (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.16 u 12:52

Kao što su verovatno i navijači Partizana i Napretka.

Prvom čoveku Fudbalskog saveza Srbije nikako se nije svidelo suđenje na utakmici između Partizana i Napretka.

Kako prenosi ‘Žurnal’, Slaviša Kokeza je prisustvovao utakmici u Humskoj, ali samo do poluvremena kada je otišao sa stadiona rezigniran arbitražom Nenada Đokića.

‘ULJEZ’ NA TERENU: U jeku slavlja u Humskoj, Partizan je ostao siromašniji za jednu loptu (VIDEO)

Sudija iz Užica je tokom jučerašnjeg meča imao niz sumnjivih odluka poput crvenog kartona Urošu Đurđeviću zbog simuliranja za penal, po mnogima sporan faul Gregora Balažica za isključenje kao poslednjeg igrača odbrane, penal za Partizan i crveni Lekoviću

Zbog toga je jasan zaključak mnogih posle meča bio da je upravo Đokić uništio derbi kola Superlige i bio glavni akter meča, što za sudije nikako nije dobro.

(Izvor: youtube / Superliga Srbije)

0
0

5 Komentara

  1. Kasno je za pricu, stojebilo-jebilo! Ali da jeste skandalozno sudio, zaista jeste. Nije nista boljie sudjenje bilo ni protiv Backe. Sve je to slucajno,a? E, moj bato, ma koja slucajnost! A Kebara se provlaci uz naklonost sudija na oba poslednja meca! Zaista, i onda se pitate zasto nema gledalaca…. pa ko normalan da dodje da gleda farsu od sudjenja, i unistavanje igre, tima, lige, krojenje tabele! Evo, i Kokezi je neprijatno gledati, mada kao rupasu mu sve ovo ide na dusu, ne moze se oprati napustanjem loze. Treba suspendovati na deset meceva svakog sudiju koji napravi ovakvu sramotu od sudjenja i utakmice.
    Ja se stvarno pitam kako je i igracima i navijacima Partizana,pa i upravi, treneru…. kad iz nedelje u nedelju nailaze na ovakve sudijske mine koje se ocigledno podmecu pod Parni valjak!? Izdrzite Crno-beli!
    Pozivam sve navijace partizana da masovno krenu na stadione gde god igra nas klub ,da podrzmo momke iz inata!!

    0
    0
    Odgovori
    • Eto kako su im poddmetnuli…Strasnim sudjenjem su vratili partizai u zivot i napravili preokret… Sta si ti gledao, majke ti? Sve pretvorite u borbu protiv jadnog, malenog, nevinog partizaia…

      0
      0
      Odgovori
  2. Kad malo bolje pogledam snimke. Čist penal nad Djurdjevićem i čist penal nad Božinovim, ali bolje da nije svirao ni jedan, nego što je isključio Djurdjevića ni za šta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter