2
Evropske lige

IZ ZATVORA NA ČELO EVROPSKOG GIGANTA: Uli Henes je ponovo predsednik Bajerna

Objavljeno: 26.11.16 u 10:52

Legenda minhenskog Bajerna Uli Henes ponovo je od danas na funkciji predsednika kluba.

Uli Henes je tu čast dobio pred sedam hiljada delegata na Izbornoj skupštini Bavaraca i to velikom većinom, pošto je kao jedini kandidat dobio čak 97 odsto glasova.

On je na taj način zamenio dosadašnje prinudno rešenje Karla Hofnera.

– Želim da se zahvalim na ukazanom poverenju i obećam da neću razočarati. Držaćemo se svi zajedno i boriti protiv rivala, a drago mi je da pored Borusije Dormtund za protivnika imamo i Lajpcig – rekao je Henes.

Podsetimo, Uli Henes je bio prvi čovek Bajerna dok nije osuđen na zatvorsku kaznu zbog utaje poreza. On je u martu 2014. godine dobio tri i po godine u zatvoru zbog utaje 3.500.000 evra preko bankovnih računa, ali je pušten na slobodnu posle polovine odslužene kazne.

0
0

2 Komentara

  1. .!. je on za tvorzica i dzaju, ONI su tooo oodavno uradili, a coki je na ODLICNOM putu tj. SPREMA se da ISKOPIRA TO ISTOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Budalo, Covic je vec na celu Evropskog giganta, a ti hajde malo da gledas kup Pcelice Maje, i pljacke na armijskom pasnjaku…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter