3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘KANUĆE LOVA’: Hugo sa Marakane pravo kod Hulka i Viljaša-Boaša?

Objavljeno: 24.11.16 u 13:14

Jasno je da će Hugo Vijeira ove zime napustiti naš najveći stadion, a sada se nazire i gde bi mogao da nastavi karijeru.

Saga oko toga hoće li Portugalac produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom je završena. Hugo Vijeira napušta stadion ‘Rajko Mitić’ ove zime. Destinacija je po svemu sudeći Kina, a crveno-beli će zaraditi milion evra.

FILIP MANOJLOVIĆ ZA HOTSPORT: Zahvaljujući Maksi prošao sam najteži, ali i najbolji put do ostvarenja sna! (FOTO) (VIDEO)

Kako prenosi Sportski žurnal za ubojitog napadača su zainteresovani Šangaj SIPG i Tijenđin Teda. Oba tima sa klupe predvode Portugalci, trener Šangaja je Andre Viljaš-Boaš, dok Tijenđin predovdi Žaime Pašeko. Zanimljivo je to da na transferu Vijeire u Šangaj insistira upravo trener Andre Viljaš-Boaš. U tom timu sa uspehom igraju zvezde poput Hulka i Darija Konke

0
0

3 Komentara

  1. Nema nista protiv, samo mi malo cudno da 6 meseci pre isteka ugovora neko plati 1 milion evra? Pa za Baneta Ivanovica nude 2,5….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter