0
Evropske lige

SPREČENO KRVOPROLIĆE: Spremao atentat na Kristijana Ronalda i igrače Reala iz Madrida (FOTO)

Objavljeno: 21.11.16 u 10:46

Policija u Španiji uhapsila je Santijaga Sančeza Ramireza, čoveka koji živi u Madridu, nakon što je u njegovom stanu pronašla fotografije fudbalera Reala sa metama na glavama.

Prema pisanju španskih medija, Ramirez je tokom 2014. godine svakog dana posećivao trening centar tima iz Madrida i slikao fudbalere, nakon čega je na te fotografije dodavao metu.

Kako je odbio da kaže zašto to radi, a nije deo nijedne redakcije, na molbu ljudi iz Reala policija ga je legitimisala, potom i pretresla.

Tada je priča dobila poprilično morbidan obrt. Pored fotografija fudbalera sa metama na glavama, policija je u njegovom stanu pronašla i oružje za koje nije imao dozvolu.

Upitan zašto je to radio, Sančez je jednostavno rekao:

– Želeo sam da ukažem na nedostatak bezbednosti.

Na fotografijama se nalaze Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Serhio Ramos, Garet Bejl, kao i Karlo Anćeloti i Florentino Perez, a pronađena je takođe i kolekcija fotografija i drugih pozantih ličnosti, samo bez meta.

Ramireza zbog posedovanja oružja očekuje kazna od devet godina zatvora.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter