4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUIZ JESTE DONEO POBEDU: Ali, pogledajte ko je bio Zvezdin heroj u Lazarevom gradu (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.16 u 09:28

Crvena zvezda je golom Džona Ruiza nekako pregrmela veoma teško gostovanje Napretku u Kruševcu, ali je heroj crveno-belih bio na sasvim drugoj strani terena.

Kostarikanac jeste obradovao navijače Crvene zvezde lepim golom pod Bagdalom, ali je junak utakmice golman Filip Manojlović. Mladi čuvar mreže crveno-belih je poput ‘hobotnice’ skidao sve. Ipak, najveći utisak ostavila je šansa Marka Gobeljića u 80. minutu kada je Manojlović napravio pravu paradu. Pogledajte kako je mladi reprezentativac Srbije spasio lidera prvenstva u Lazarevom gradu…

(Izvor: YouTube/AM Video7S)

0
0

4 Komentara

  1. …glodjovic .!. XXAAXXAA .!. ON je „samo“ jedan od „HEROJA IZ SENK.K.K.E“ tj. ALATKA ili „produzena ruka“ SLUGA ZLAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Isfrustrirani Gdk sa raznim nadimcima ( Penzioner, sluge rezima, Dark energy itd. ) Iskompleksiran, ima problem a treba ga posavetovati da lepo uzme uput ili neko umesto njega da ode i uzme uput za odgovarajućeg specijalistu i da se ispita stepen njegovog problema uz adekvatnu terapiju. U njemu postoje mimimum tri ličnosti. Kada se predstavlja kao Gdk onda se sam sebi smeje. Kada se predstavlja kao Penzioner onda piše ozbiljne referate. Opsednut je ćokijima, katancima, bankomatima… Rešenje je izlazak iz 4 zida i odlazak u odgovarajući zdravstveni centar da mu se stvarno pomogne.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter