3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI GA HTELI, ON OSTAO BEZ KLUBA: Partizan je uvek moja želja!

Objavljeno: 19.11.16 u 12:31

Hoće li Partizan reagovati i iskoristiti novonastalu situaciju?

Iako je prošao Partizanovu školu fudbala, nadaleko poznatu, rano se otisnuo u inostranstvo i nije ostavio dublji trag u Humskoj. Međutim, nikad nije kasno da se takve stvari isprave pogotovo kada se radi o štoperima poput Nemanje Tubića.

Stameni defanzivac je prošao ‘sito i rešeto’ u evropskom fudbalu, od Čukaričkog, preko Genka, Karpata, Krasnodara, BATE Borisova, Hajera iz Saudijske Arabije, do norveške i Haugesunda gde je proveo poslednjih godinu dana.

tubic-namrgodjen

Sada je ponovo ostao bez kluba i u potrazi je za novim. Moguće je i da produži saradnju sa Norvežanima, ali ‘svoj’ Partizan nikada ne otpisuje:

– Partizan je uvek moja želja – rekao je Tubić za ‘Mocartsport’.

– Tačno je i da Haugesund želi da me zadrži. Videćemo šta će se desiti na tom planu, jer ima i drugih opcija. Meni su 32 godine, što je najbolje doba za štopera, a uveren sam da mogu još da igram fudbal na visokom nivou. Možda i u jačoj ligi. Ne žurim, jer prelazni rok nije ni počeo, ali sam uveren da ću pronaći sredinu koja zadovoljava moje sportske ambicije – ostao je zagonetan Tubić.

Hoće li Partizan iskoristiti situaciju i dovesti stamenog štopera, pokazaće najpre zimski prelazni rok.

0
0

3 Komentara

  1. Neka putuje gde hoće. Zadnja dva-tri prelazna roka nije hteo kod nas, a kad nema gde dobar je i Partizan koji mu uvek dođe kao rezervna opcija. Neka ide u tu jaču ligu koju pominje.

    0
    0
    Odgovori
  2. 32 godine su najbolje za štopere ali u zonskim ligama.U tim godinama gotovo svi gube na brzini i skočnosti a poznato je da su štoperi uglavnom najsporiji igrači u timu i nemaju šta da traže protiv mladih,vihornih napadača.Imaju iskustvo,koje mogu koristiti u nižim ligama ali vrhunski fudbal u tim godinama mogu zaboraviti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter