5
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

INTERESOVANJE KAD MU VREME NIJE: Nikola Milenković na meti evropskog giganta! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.16 u 15:32

Tek što je Partizan dobio nosioca odbrane za nekoliko godina pred nama, mogao bi da ostane bez njega, jer ako stigne ponuda od ovakvog velikana, teško se odbija.

Nikola Milenković za jako kratko vreme kupio je gotovo sve navijače Partizana i uneo im sigurnost da kada je on u zadnjoj liniji odbrane, tu nema previše briga. Spasio je mrežu Partizana na derbiju u 91. minutu, a Partizan ima ove jeseni najbolju odbranu sa svega 10 primljenih golova u 10 utakmica.

PARTIZANOVI ‘UNIVERZALCI’: Da se ne bave fudbalom, ne bi se brinuli za egzistenciju (VIDEO)

U nekim krugovima već je prozvan kao ‘novi Nemanja Vidić’, ali bi ipak mogao, kao i mnogi njegovi prethodnici, da prerano ode iz srpskog fudbala. I to ni manje ni više, nego pravo u – Juventus!

Italijanski gigant je, kako piše Kalčomerkato.com, a prenose mnogi evropski mediji, zainteresovan za Partizanovog štopera kao deo nove generacije čuvene odbrane, kakvu godinama forsira ‘Stara dama’.

ODOH, AL SE VRAĆAM: Partizan našao ‘novog’ trenera – istog!

I dalje ‘prvu postavu’ čine Kjelini, Barzalji i Bonući, kao zamene figuriraju Benatija i mladi Rugani, a prema zamisli Bepea Marote, sve bi upotpunio upravo Nikola Milenković.

Šta će biti od svega, ostaje da vidimo. Milenković ima ugovor do 2020. godine sa crno-belima i sasvim sigurno bi sledovalo ozbiljno obeštećenje od nekoliko miliona evra. Barem klupske boje ne bi menjao.

Screenshot_4

0
0

5 Komentara

  1. dobro je sto partizan IMA miletica milenkovic jevtovica djurdjevica mihajlovica vlahovic it’d. tu su parice klub Mora dovesti jos takvih ili iz omladinske skole. me vidim of bosnjaka birmancevica nisica petrova vlahovic jovanovica neko skoro da udje u orvi Tim. maras Mora da she dovede mrkic is nisa gobeljic is naoretka ..I da she stvori desetak mladih da budu nosioci Tina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nikola Bleki Milenkovic je suvo zlato Partizana. On ima dugogodisnji ugovor sa klubom i bila bi ogromna greska, da ne kazem tragicna, da se momak proda na samom pocetku karijere. Treba ga cuvati, negovati i razvijati makar jos dve godine . Tada ce sigurno uvisestruciti cenu,moguce i do 15 mil E. Parrizan mora da nauci da posluje profitabilno a ne od danas do sutra rasprodavajuci svoje bisere. Da se ja pitam, uzeo bih istorijski kredit od 10 do 15 mil E i premostio par godina bez prodaje momaka ,poboljsavao im plate i forsirao njihov razvoj. Prodavao bih ih samo za bezobrazne ponude. U grupu tih momaka bi bili ukljuceni Vlahovic, Dj. Jovanovic, Birmancevic, Bosnjak i naravno Bleki. Siguran sam da ima jos dosta mladica koji zasluzuju isti tretman. Zovemo ih buducnost kluba… Pa ,gospodo iz klupske vrhuske, pokazite to prakticnim delima a ne da rasprodajete nasu mladost.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbg., ja bih ga prodao za, recimo, CEO iznos duga KKP i FKP i nastavak kar..anja bankomatove ciga…nke-ZAUVEK .!. XXAAXXAA .!. Pa makar nas i nekrofilicarima prozvali, zbog kar…anja mrt…vog kkcz .!. XXAAXXAA .!. …. …. …. ….

    0
    0
    Odgovori
  4. Jbg., ja bih ga prodao za, recimo, CEO iznos duga KKP i FKP i nastavak kar..anja bankomatove ciga…nke-ZAUVEK .!. XXAAXXAA .!. Pa makar nas i nekrofilicarima prozvali, zbog kar…anja mrt…vog kkcz .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Jbg., ja bih ga prodao za, recimo, CEO iznos duga KKP i FKP i nastavak kar..anja bankomatove ciga…nke-ZAUVEK .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter