0
Evropske lige

CARDIFF, WALES - Saturday, November 12, 2016: Serbia's Aleksandar Mitrović celebrates scoring the first equalising goal against Wales during the 2018 FIFA World Cup Qualifying Group D match at the Cardiff City Stadium. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)

ITALIJANI: On je ‘luda glava’, ali ga dovedite!

Objavljeno: 14.11.16 u 23:08

Italijansi mediji su ponovo podgrejali vest da bi srpski napadač od januara mogao da zaigra u Seriji A, tačnije oni bi to voleli.

Aleksandar Mitrović ide u Napoli za 20 miliona evra. Pre samo nekoliko dana oglasio se menadžer igrača Nenad Jestrović i rekao da Mitrogol ne mrda sa ‘ostrva’. Sada ga ponovo demantuju Italijani.

GOVORILO SE O GRADU POD VEZUVOM: Ali, evo gde će Mitrović igrati do narednog leta…

Naime, kako piše ‘Korijere dela sera’, Aleksandar Mitrović je ponovo na meti Napolija. Nezvanično, skauti kluba iz grada pod Vezuvom su gledali meč Srbije protiv Velsa u Kardifu. Italijanski mediji su dali zanimljiv komentar na račun Aleksandra Mitrovića.

– To je pravi centarfor, uprkos svojoj „ludoj glavi“ – istakao je ‘Korijere dela sera’ uz napomenu da bi Mitrović već u januaru mogao da zameni Poljaka Arkadiuša Milika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter