2
Evropske lige

Fudbal, Kup Srbije, sezona 2007/08.Cukaricki Vs. Crvena Zvezda.Nenad Milijas, center, Nenad Tomovic, right and Ibrahima Gueye.Beograd, 09.03.2008..foto: Srdjan Stevanovic

KONTE GA JASNO OZNAČIO KAO METU: Bivši igrač Zvezde na pragu Čelsija?! (FOTO)

Objavljeno: 12.11.16 u 13:14

Italijanski, ali i engleski mediji, prenose informaciju da bi bivši fudbaler Crvne zvezde mogao da postane treći Srbin u Čelsiju.

U prethodnom letnjem prelaznom roku Konte je želeo da dovede Nikolu Maksimovića, ali je on završio u Napoliju, pa se sada italijanski stručnjak okrenuo ka Firenci.

Odatle će pokušati da u januaru dovede Nenada Tomovića, bivšeg igrača Crvene zvezde, a sada Fiorentine.

Tomović je bio ranije i na meti Juventusa, a sada bi u Čelsi mogao da dođe ukoliko propadne transfer Leonarda Bonućija iz ‘Stare dame’, što će po svemu sudeći biti slučaj.

Tomovićev transfer ne bi trebalo da bude veći od 8.000.000 evra, pa ukoliko je Konte zaista odredio Srbina kao rešenje za svoj novi sistem igre 3-5-2, vrlo je verovatno da će doći do njega.

Tomović je i 20 puta bio reprezentativac Srbije, ali od kako je Slavoljub Muslin stigao na klupu ‘orlova’ nije dobijao šansu.

Screenshot_5

0
0

2 Komentara

  1. Pravi i najbolji igrac na tom mestu.Steta je sto to primecuju strani strucnjaci kao Konte,Souza a nasoj reprezentaciji neodgovara.Jednostavno Legennda i ajmo samo napred Celzi ,nema greske.

    0
    0
    Odgovori
  2. uvek smo izbacivali odlicne stoper ……………. tomovic nije jedan od tih, neznam sta ljudi vide u njemu, nezna zaustaviti igraca bez kartona ili da ne napravi penal ………………… precenjeni kikser, pa bolje vilotica da dovedu, bolji za klasu a nije toliko izvikan, verovatno dosta jeftiniji

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter