0
Fudbal

Fudbal Soccer.Kvalifikacije za svetsko prvenstvo FIFA 2014 Brazil qualification for FIFA World Cup 2014.Aleksandar Kolarov scores the first goal on match Goalkeeper Glyn Myhill try to save the goal.Novi Sad, 11.09.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SELEKTOR VELSA: Zbog Srbije smo Bejl i ja sedeli u svlačionici u mraku, bila me je sramota!

Objavljeno: 08.11.16 u 10:55

Selektor Velsa Kris Kolman govorio je o predstojećoj utakmici kvalfikacija za Svetsko prvenstvo protiv Srbije u Kardifu koja je na programu u subotu od 20.45 na stadionu Milenijum.

Selektor ‘cvenih zmajeva’ se prisetio bolnog poraza iz Novog Sada od pre četiri godine kada je tada posrnula Srbija demolirala njegov tim 6:1, a kasnije u Kardifu slavila i sa 3:0. Bio je to bolan poraz od 9:1. Samo tri godine kasnije Vels je bio polufinalista Evropskog prvenstva.

– Bilo je strašno, posle meča bili smo u svlačionici bez svetla. Sećam se da sam sedeo sa svojim pomoćnicima i nisam želeo da napustim svlačionicu i pričam o tom duelu. Bili smo šokirani, to je bio apsolutno najgori trenutak u karijeri – prisetio se Kolman i dodao da ga je bila sramota zbog navijača koji su papreno platili put u Srbiju.

– Jedna stvar je kada izgubiš u svom timu, a druga u reprezentaciji, tu snosiš veliku odgovornost. Navijači su platili mnogo novca za dug put i na kraju gledali sramotu, zbog čega prihvatam krivicu. Ne postoji gori osećaj i da budem iskren, još uvek me proganja taj poraz. Ne želim da se ponovi takvo iskustvo.

MUSLIN MUNJEVITO REAGOVAO: Umesto Vukovića pozvao pomalo zaboravljenog štopera

Kolman je istakao da će utakmica sa Srbijom ponovo biti jako teška i da će njegov tim morati da pruži maksimum ako želi da anulira loš rezultat iz duela sa Gruzijom.

– Potreban je određeni period da bi se napravio uspeh, ako neko očekuje da će za tri ili četiri godine da napravi velike rezultate onda laže. Sada nas očekuje novi meč sa Srbijom, veoma agresivnom ekipom, ali će dati sve od sebe da pobedimo. Da bismo do toga došli neophodna je maksimalna koncentracija, što nije bio slučaj u prethodnim utakmicama – zaključio je Kolman u razgovoru za Skaj Sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter