1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDRAG RAJKOVIĆ: Poštujemo Vels i Bejla, ali idemo po pobedu

Objavljeno: 04.11.16 u 12:20

Reprezentacija Srbije igra meč četvrtog kola kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 12. novembra protiv Velsa, a Predrag Rajković jedna je od najvećih uzdanica naše reprezentacije.

Srpski tim je na tri meča sakupio sedam bodova, a nakon početnog nerešenog ishoda protiv Irske u Beogradu, pobeđene su Moldavija i Austrija, pa srpski tim sa razlogom u dobrom raspoloženju ide u Vels.

A da naš tim može da se isto tako raspoložen vrati sa Ostrva, veruje i Predrag Rajković:

– Zahvaljujući pobedama protiv Austrije i Moldavije poraslo je samopouzdanje u timu, a prvo mesto u grupi nam je motiv više da pokažemo koliko vredimo. Među igračima vlada odlično raspoloženje, što je posledica dobrih rezultata, rekao je Rajković za Blic.

Vels nije bez svojih šansi, najveća opasnost vreba od Gareta Bejla i Arona Remzija, ali i Srbija ima svojih aduta, smatra Rajković:

– Velšani su pod pritiskom zbog remija protiv Gruzije, tu leži naša šansa. Pobeda bi nam mnogo značila, ali bili bismo zadovoljni osvajanjem boda. Najveća opasnost preti od Bejla i Remzija, ali ih se ne plašimo već gajimo respekt prema njima. Sa druge strane, i mi imamo igrače koji mogu da reše.

Još uvek nije poznato ko će početi meč, ali Rajković otkriva kakva je atmosfera među golmanima:

– Priželjkujem da protiv Velsa budem ispred gola, vredno radim. Svako želi da igra za reprezentaciju, ali među nama nema zle krvi. Stojković je odlično branio protiv Moldavije i Austrije. Imam odličan odnos s njim, ali i sa Aleksandrom Jovanovićem.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter