0
Domaći fudbal

FOTO: sr.partizan.rs

RADIN: Srećan sam zbog debija i pobede Partizana

Objavljeno: 30.10.16 u 12:06

Partizan je posle remija u 13. kolu sa Radničkim iz Niša, lako slavio na gostovanju Radniku u Surdulici sa 3:1, a na terenu je bio jedan „novajlija“.

Milan Radin je debitovao u meču 14. kola SLS, kada je reč o superligaškim utakmicama, zbog povrede skočnog zgloba i odsustva sa terena desnog beka Miroslava Vulićevića.

On je u letnjem prelaznom roku došao među „crno – bele“, ali je tek sada dobio priliku da zaigra.

Sigurno su tih četri, pet meseci bili dosta teški za mene. U tom periodu mnogo su mi pomagali porodica i devojka koji su mi bili svakodnevna podrška. Pre nekoliko dana sam debitovao i u kupu, a evo sada sam zabeležio prvi meč u prvenstvu. Mnogo sam srećan zbog debija i pobede Partizana.

U kupu si dobio šansu posle povrede Vulićevića, a i u Surdulici si igrao na poziciji desnog beka što nije tvoja prirodna pozicija.

BLIC-KRIG PARTIZANA: Furiozan start u Surdulici, dva gola crno-belih za dva minuta! (VIDEO)

– Istina, nije moja prirodna pozicija, ali znam zahteve za tu poziciju. Trudio sam se da budem što koncentrisaniji za tu poziciju i da obavim svoj posao na najbolji mogući način.

U nekoliko duela dobio si i žestoke udarce makazicama po glavi, potom udarac laktom u glavu?

– Dueli su sastavni deo igre, nekada ja udarim, nekada primim udarac. Nije bila namera protivničkih igrača da me udare, sve se dogodilo u žaru borbe.

U 81. minutu zamalo da se upišeš u listu strelaca, a pre toga si i spasio mrežu Partizana.

– Prvi zadatak odbrambenih igrača je da spasu mrežu od golova, a ja sam se našao u tom trenutku na pravom mestu i dobro reagovao. Što se tiče šansi koju sam imao mnogo mi je žao što nisam uspeo da postignem gol na debiju.

Šta dalje?

– Preostaje mi da nastavim naporno da treniram i da se nametnem stručnom štabu. Svaki dan je novo dokazivanje i sigurno ću davati maksimum na svakom treningu i u svakoj minuti koju budem proveo na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter