0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Božinov prekinuo Partizanovo mučenje, Nikolića brine povreda Vulićevića (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.16 u 14:51

Fudbaleri Partizana prvi su učesnici četvrtfinala Kupa Srbije posle pobede nad Žarkovom na Banjici rezultatom 2:0 (0:0).

Utakmica je umesto na stadionu Žarkova igrana na Banjici, terenu FK Rad, na kom smo danas videli vrlo nezanimljivo prvo poluvreme. Formalni domaćin se očekivano branio pred svojim golom, dok su crno-beli držali loptu u svom posedu i ništa više od toga.

Jedinu pravu šansu imao je Nebojša Kosović, posle odbijene lopte se nenadano našao ispred gola Žarkova, ali je golman stopalom odbranio taj pokušaj.

Prvo poluvreme zadalo je i brige za stručni štab Partizana, pošto je povredu desnog zgloba doživeo Miroslav Vulićević. Njega je zamenio Milan Radin, kome je to bio prvi nastup za crno-bele od kako je došao u klub prethodnog leta.

Međutim, tek što je počelo drugo poluvreme, Partizan je ‘otključao’ bravu i samim tim je skinuo teret i pritisak koji bi sigurno bio veći kako bi meč odmicao. Gol je dao Valeri Božinov posle lepe akcije koju je pokrenuo Nebojša Kosović, a asistenciju upisao Nikola Đurđić.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Bugarin je postigao i drugi pogodak za crno-bele, daleko lepši, kada je uhvatio volej desnom, slabijom, nogom i postigao prelep gol.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Do kraja meča Partizan je mirno priveo utakmicu kraju i zasluženo slavio i prošao u četvrtfinale Kupa Srbije.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Žarkovo – Partizan 0:2 (0:0)
(Božinov 48, 71)

Stadion na Banjici
Sudija: Dragan Čolović (Raška)

Žarkovo: Marković – Aničić, Kričak, Milanović, U. Stojanović – Bainović, Basara, Rajić (od 82. Vujović), Stevanović ( od 74. Petrović) – Čudić (od 64. Janković), Guzina. Trener: Dejan Rađenović.

Partizan: Stevanović – Vulićević (od 30. Radin), Ostojić, Milenković, Bogosavac – Jevtović (od 58. Miletić), Kosović, Mihajlović, Janković – Đurđić, Božinov (od 74. Damjanović). Trener: Marko Nikolić.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter