0
Domaći fudbal

FOTO: Željko Čačija

OPŠTE INTERESOVANJE: Još jedan klub želi Babunskog, igrača kog Miodrag Božović ne vidi u timu?

Objavljeno: 21.10.16 u 09:53

Pre samo nekoliko dana pojavila se informacija da je Dinamo iz Zagreba zainteresovan za Davida Babunskog, ali po svemu sudeći nije jedini u regionu.

Prošao je kompletnu školu fudbala u Barseloni. Kao slobodan igrač prošle zime je stigao na stadion „Rajko Mitić“. Nažalost, nije se nametnuo (zli jezici pričaju da je da je upravo Makedonac „jabuka razdora“ između Božovića i Terzića), te je posle 12 meseci igrač koji šansu dobija na kašičicu. Ali, posle velikog uspeha mlade reprezentacije Makedonije i njenog plasmana na EP, Davidu Babunskom je skočila cena. Tako je za mladog Makedonca zainteresovan Dinamo iz Zagreba, ali ne samo on.

Po svemu sudeći mladog vezistu bi u svojim redovima rado video i prvi čovek sve bogatije ljubljanske Olimpije. Evo šta je Milan Mandarić odgovorio na pitanje da li u Srbiji ima interesantnih fudbalera.

– Za sada nemamo takve planove. Možda bismo uzeli Babunskog, ali nam ga ne daju – rekao je Mandarić, a preno Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter