1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Ne igramo revijalnu utakmicu!

Objavljeno: 21.10.16 u 13:04

Partizan će u subotu od 19 časova u derbiju 13. kola Superlige Srbije dočekati Radnički iz Niša u Humskoj.

Za trenera Partizana Marka Nikolića ovo je najvažnija utakmica crno-belih do kraja jesenjeg dela prvenstva. Šef stručnog štaba crno-belih je pohvalio Nišlije zbog dobrih rezultata ove sezone.

– Ovo nije revijalna utakmica, u pitanju je derbi kola. Definišem je kao najvažniju i najtežu sve do kraja jesenjeg dela prvenstva. Nemam nikakvu dilemu, a to automatski znači mobilizaciju igrača Partizana na gornju granicu svojih mogućnosti – rekao je Nikolić i nastavio:

– Radnički ima jako specifičan način igre. Kada se gledaju njihove utakmice i radi analiza postoji nekoliko jasnih stvari za koje se vidi da su delo trenera. Naravno, neću da otkrivam koje su to stvari. Nadam se da smo ih kvalitetno analizirali i da ćemo uspeti da ih anuliramo. Dolazi nam ekipa iz vrha tabele. Imaju odličnog šefa stručnog štaba i sve pohvale za kontinuitet ljudima iz Radničkog. Trenera vrlo dobro poznajem, jedan vrlo zanimljiv kolega koji jako dobar posao radi. Česititam mu na tome. Siguran sam da će priprema naše utakmice biti jako dobro odrađena.

Partizan pred Radnički plaše i sitni zdravstveni problemi pojedinih prvotimaca, ipak pobeda je imperativ.

– Imali smo malih zdravstvenih problema. Veoma sam zadovoljan kako se igrači ponašaju s obzirom na to šta se ovih dana provlači kroz medije. Uspevamo da ostanemo fokusirani na teren i to je najbitnije. Mi smo sportisti i moramo da budemo posvećeni maksimalno radu. Dali smo recept kako bi trebalo i njega ne smemo da napustimo. Znamo kako se pobeđuje – zaključio je Marko Nikolić.

0
0

1 Komentara

  1. ..postavlja „stvari“ na PRAVO MESTO-POBEDE i „SAMO“ POBEDE u inat sotoni i judiii .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter