6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘MODRI’ NE ODUSTAJU: Nova ponuda Dinama za igrača Crvene zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.16 u 10:16

Dinamo Zagreb definitivno je odlučio da se već u zimskom prelaznom roku pojača iz redova srpskog šampiona.

Letos se, najviše krajem velikog prelaznog roka često spominjao transfer koji bi sigurno uzdrmao region iz redova Crvene zvezde u Dinamo iz Zagreba. Zvezda bi bio David Babunski, ali od svega ipak nije bilo ništa.

Međutim, sada se ta priča ponovo aktivirala i, prema najavama makedonskog portala ‘Sportmedia’, Babunski je na korak od prelaska na Maksimir.

Screenshot_1

Kako se navodi, skauti hrvatskog šampiona su gledali Babunskog u utakmici za reprezentaciju Makedonije protiv Škotske koju je mlada selekcija naših južnih suseda dobila sa 2:0 i plasirala se na EURO u Poljskoj.

Babunski je tada promašio jedanaesterac, ali očigledno je ostavio snažan utisak na ljude iz Zagreba, pa bi bivša nada Barselone konačno mogla da pređe iz Beograda u glavni grad Hrvatske.

(Izvor: youtube / Redakcija Ekipa)

0
0

6 Komentara

  1. Decko je super igrac a ova neznalica,Bozovic, ne stavlja ga ni na klupu.Ne sumnjam da ce nam ga neko oteti a momak ce pokazati u drugom klubu koliko je dobar igrac.Unistili su ga nacisto a to isto rade i sa Plavsicem,Srnicem,Milosevicem,Andrijom Lukovic i jos nekim jako dobrim igracima i to sve samo da bi igrali neki stranci,sumnjivog kvaliteta,tj.znatno slabiji od ovih igraca,poput Ruiza,Moucea,Fibela

    0
    0
    Odgovori
      • Ruiz nema pojma.Imao sam prilike da ga gledam uzivo i odgovorno tvrdim da je slab igrac,koji nepravedno zauzima mesto Srnicu ili Plavsicu.Cak je Mouce mnogo bolji tehnicar od njega i mnogo vise zna lopte ali jednostavno ga nece i nista ne igra.Ruiz jeste pokazao malo vise od Moucea,do sada,ali nije prespektiva i ne zasluzuje mesto u timu,imamo bolje od njega.

        0
        0
        Odgovori
    • To kome bi ga prodali je najmanje bitno koliko je bitno to da babunski kod nas igra .Momak je igrac za velika dela i u ovoj ekipi zvezde ima mesto 10000%…Posle Kataija mi nemamo profil igraca koji publiku moze da digne na noge.Kangino suvo trcanje i pas unapred je nesto sto moze svaki iole priucen playmaker a ono sto su Katai i Babunski se radja!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter