0
Domaći fudbal

FOTO: sr.partizan.rs

ZAHUKTAO SE „PARNI VALJAK“: Nikolić „juri“ sopstveni rekord, ali za to je potrebno…

Objavljeno: 18.10.16 u 09:05

Fudbalski klub Partizan nalazi se u seriji sjajnih rezultata, pošto je u prvenstvu vezao šest uzastopnih pobeda. Uz pobedu u Kupu, to je ukupno sedam.

Na šest vezanih pobeda u prošlom prvenstvu stao je bivši trener Ivan Tomić. Tada su „crno – beli“ od 25. do 30. kola redom rušili Radnički iz Niša, Voždovac, Čukarički, Radnik, Javor Matis i Mladost.

Serija je prekinuta u plej ofu, posle remija sa Crvenom zvezdom, 1:1.

Pod tadašnjim, ali i sadašnjim trenerom, Markom Nikolićem, Partizan je u sezoni 2014-15, vezao osam trijumfa i na kraju osvojio titulu.

Tada su pobeđeni  Voždovac, Radnički iz Niša, Donji Srem, Rad, Čukarički, Radnički 1923, Mladost, Crvena zvezda. Rekordna serija prekinuta je porazom od Jagodine u desetom kolu.

Da bi izjednačio taj rekord, Nikoliću su potrebni trijumfi nad Radničkim u subotu, Radnikom 30. oktobra, a za obaranje rekorda biće mu potrebna pobeda protiv Novog Pazara 5. novembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter