2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UROŠ ĐURĐEVIĆ: Najlepši stadion u Srbiji ima…

Objavljeno: 13.10.16 u 12:30

Napadač Partizana ušao je u golgetersku seriju kako u crno-belom dresu, tako i u reprezentaciji, a povratak u srpski fudbal ocenjuje kao pravim potezom.

– Definitivno, dolazak u Partizan bio je pun pogodak. Iskreno, nisam mogao da odbijem poziv trenera Marka Nikolića, s kojim sam već sarađivao, dok sam nosio dres Rada, za koji sam debitovao sa osamnaest godina. Jednostavno, prija mi njegov rad, mislim da mogu još više da napredujem. Povratkom u srpski fudbal, u redove Partizana, dobio sam na samopouzdanju, došli su i golovi a to je najvažnije za jednog napadača. Mislim da bi to bio odličan potez, jer zaista Partizan trenutno ima najbolji stadion, najlepšu travu – rekao je Uroš Đurđević za Politiku.

Mladi napadač je istakao da je pogrešio što je mlad napustio Srbiju i da je trebalo da ostane još koju godinu.

– Kada bolje razmislim, ipak sam rano napustio Srbiju. Neke stvari sam mogao i da naučim, ali, verujem da ću posle igara u Partizanu tek biti spreman za međunarodnu scenu. Vitese je veoma organizovan klub, liga je odlična za napadače.

‘POBEDA’ DELIJA I GROBARA: Zvezda i Partizan se ne sele na Nacionalni stadion, jer ga neće ni biti!

Uroš Đurđević je takođe rekao da nige ne žuri i da su njegove ambicije sada vezane za Partizan i mladu reprezentaciju Srbije.

– Sve moje ambicije vezane su za Partizan. Želja mi je da sa novim klubom osvojim titulu. Takođe, želim da sa mladom reptrezentacijom uspešno prebrodimo baraž i budemo deo smotre najboljih reprezentacija Evrope, koje će se sledeće godine naći u Poljskoj. Nažalost, prošli šampionat u Češkoj morao sam da otkažem jer tada nisam bio u formi, slabo sam igrao – zaključio je Đurđević.

0
0

2 Komentara

  1. Eee nije dao par golova, nego par golcina! Decko igra, ima volju i u reprezentaciji da igra i klubu,svaka mu cast i bice bolji od Mitrovica i bice najbolji napadac u jsl zivi bili pa videli!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter