0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘OTPISANI’: Tomas Fibel govorio o statusu u Zvezdi

Objavljeno: 13.10.16 u 10:33

Štoper Tomas Fibel govorio je o svom statusu u dresu Crvene zvezde, kao i porazima u Evropi koji su svima teško pali.

Došao je kao veliko pojačanje, novi Ibrahim Gaj. Ipak, posle četiri meseca Tomas Fibel nije dokazao kvalitet zbog koj je i doveden letos na naš najveći stadion. Šta više izgubio je mesto u timu, a govori se o tom i da trener Miodrag Božović više ne račun na njega i da će mu biti ponuđen raksid ugovora. Te informacije demantuje Francuz.

– Kad ne igraš mesec dana najvažnije je da ostaneš pozitivan. Srećom, tim pobeđuje i zato mnogo lakše podnosim izostanak. Da ne igram, a beležimo loše rezultate sigurno bih bio više razočaran. Trudim se, radim za sebe, znam da će momenat kada ću zaigrati doći. Jeste teško, ali sve je u glavi, trudim se da ostanem na pravom putu. Verujem u svoj kvalitet i mogućnosti, znam da mogu da doprinesem ekipi. Razgovarao sam sa trenerom, pokazao mi je tim gestom da me nije otpisao, detalji razgovora, ipak, nisu za javnost. Imamo odličan odnos i verujem u ono što mi je rekao – rekao je Tomas Fibel za Sportski žurnal.

‘POBEDA’ DELIJA I GROBARA: Zvezda i Partizan se ne sele na Nacionalni stadion, jer ga neće ni biti!

Tomas Fibel je svestan šta se od njega očekuje, ali kaže i da rezultati nisu bili toliko loši sa njim u postavi.

– Jasno mi je šta se od mene očekuje. Uprkos tome, rezultati nisu bili toliko loši. Nesretno smo eliminisani u Evropi, dok su rezultati u prvenstvu bili vrlo dobri. U periodu dok sam bio starter u Superligi upisali smo tri pobede i remi.

Francuz se na kraju osvrnuo i na evropske mečeve Crvene zvezde, to jest elminiacije od Ludogoreca i Sasuola u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

UIGRAVAJU GA POZADI, A ON BI MOGAO DA ODE: Evo šta je Le Talek rekao na tu temu…

– U Evropi su nam svi rivali bili veoma kvalitetni, iznad nivoa Superlige. Nismo imali sreće da eliminišemo Ludogorec, a potom smo poraži i od Sasuola. Neophodno je ostaviti prošlost iza sebe, zaboraviti je. Eliminisani smo, ali to je život, satkan je iz pobeda i poraza – zaključio je Fibel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter