1
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2016-2017 FK Spartak v FK Partizan Predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Miroslav Radoman Novi Sad, 21.08.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

MIROSLAV RADOMAN: U petak otvaram dušu!

Objavljeno: 13.10.16 u 10:47

Fudbalski savez Srbije smenio je Miroslava Radomana sa mesta predsednika Sudijske komisije, a sa njim je smenjen i Zoran Petrović.

Smenjeni Radoman je svoje mesto prepustio Đorđu Žutiću, dok će koordinator rada Komisije ubuduće biti predsednik FS Beograda Dušan Mrakić. Ipak, nekadašnji internacionalni sudija neće ćutati, kako kaže dušu će da otvori u petak.

– Za petak u 11.00 sam u novosadskom Medija centru zakazao konferenciju za medije na kojoj ću reći sve. Nema mnogo hrabrih ljudi u našem fudbalu, a ja ću hrabro da saopštim sve što je potrebno da se saopšti – rekao je Miroslav Radoman.

0
0

1 Komentara

  1. A koja je ovo fora „u petak“? Pa ce do petka neko vec da ga „kontaktira“ (citaj opomene) da ne raspiruje pricu previse. Ovaj ce se „dozvati pameti“ i reci ce niz praznih recenica ili cinjenica koje vec svi odavno znamo! A to sto je dan pred utakmicu promenjeno onoliko sudija i sto je Dusan Mrakic, koji je javno rekao da je namestao utakmice za zvezdu i pozajmljivao novac klubu dok je bio sudija, doveden na mesto ovog coveka…to cemo vec sutra zaboraviti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter