0
Domaći fudbal

FOTO: Aleksandar Ilić

‘MERAKLIJE’ PRED BAČKU: Dobro ih poznajemo, moramo da budemo maksimalno odgovorni

Objavljeno: 13.10.16 u 14:48

Nakon dvonedeljne pauze ponovo startuje srpsko prvenstvo. Radnički će na svom Čairu dočekati ekipu Bačke, koja se u dosadašnjem toku sezone nije proslavila na gostovanjima.

Upravo je igra na Čairu glavni adut Radničkog u ovom meču. Utakmica 12. kola Radnički – Bačka igra se u subotu od 17 časova.

Zbog povreda, sa terena će i u ovom meču odsustvovati Miloš Živković, Petar Krstić i Pavle Popara, koji će najverovatnije pauzirati do prolećnog dela sezone. Milan Rastavac neće moći da računa na Lazara Arsića i Miloša Petrovića zbog kartona.

Nema mnogo nepoznanica između „Reala sa Nišave“ i novajlije u ligi OFK Bačke, ekipe su se tokom leta pripremale u Brzeću, gde su odigrali prijateljski meč koji je pripao radničkom 3:1.

– Dobro poznajemo protivnika, Bačka se najduže tražila u ovoj sezoni. Igrali su neke domaće mečeve u gostima, a sada su se, čini mi se pronašli i podižu formu iz meča u meč. Neće nam biti lako, svesni smo da imamo dobar izazov ispred sebe, ali verujem da ćemo uspešno da mu odgovorimo, rekao je Rastavac na konferenciji pred meč.

Nikola Stanković je u redove niškog superligaša došao na početku sezone upravo iz Bačke. Pred meč je poručio da jedino pobeda Radničkog dolazi u obzir.

– Ekipa koja nam dolazi u goste mi je dobro poznata. Novajlije su u ligi, imali su problema na početku sezone ali sada igraju u dobroj formi. Ovoj utakmici moramo da pristupimo maksimalno odgovorno, u suprotnom, neće biti lako, kaže Stanković.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter