0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ NEIZVESNO: Partizan će gostovati na ‘krovu’, ali…

Objavljeno: 13.10.16 u 09:33

Mali gradski derbi na programu je za vikend kada će Voždovac na krovu Tržnog centra dočekati Partizan, ipak u kakvom ambijentu još uvek nije poznato.

Meč bi trebalo da se odigra u subotu od 17 časova. Gde i kako, još uvek nije poznato. Naime, Voždovac je dobio dozvolu da prvi put od povratka u Superligu i izgradnje stadiona na krovu Tržnog centra jednog od dva velikana našeg fudbala dočeka na svom stadionu, a ne „preko mosta“ na stadionu Obilića. Obradovali su se u upravi kluba, navijači, ali i mnogi ljubitelji fudbala, ipak od spektakla izgleda neće biti ništa. Posle sastanka MUP-a, čelnika Voždovca i Superlige Srbije još uvek nije poznato da li stadion u Zaplenjskoj 32 ispunjava se bezbednosne uslove. Odgovor da li će se meč igrati na „krovu“ ili ne se čeka…

– Ruke su nam vezane, i dalje čekamo. Maltene je definitivno da se ovog puta nećemo seliti na stadion Obilića, ali su pitanja publike i dalje otvorena. Bilo bi nam zadovoljstvo da Partizan ugostimo u jedinstvenom ambijentu, pred punim tribinama, ali je tu i opcija da broj mesta bude ograničen, kao i da se meč odigra bez gledalaca. Očekujemo da informaciju od policije dobijemo u toku dana, a svakako ćemo učiniti sve da organizacija bude besprekorna, baš kao što smo i činili sve da ga odigramo u našem domu – rekao je generalni dirketor „zmajeva“ Goran Grkinić, a preneo Sportski žurnal.

Verujemo da će odluka o tome gde će se i u kakvom ambijentu odigrati meč Voždovca i Partizana saznati danas u toku dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter