3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPEKTAKL: Pobeda PAOK-a i Saše Ilića u utakmici kojoj kraj nije svirao sudija već navijači, igrači ostali bez gaća (VIDEO) (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 08.10.16 u 21:46

U prijateljskoj utakmici odigranoj u Humskoj pred 16.000 gledalaca PAOK je savladao Partizan sa 2:1 (2:0), ali su pobednici na kraju bili navijači koji su na kraju i odsvirali kraj.

PAOK je pobedio. Ali, to nikoga večeras nije zanimalo. Pobednik večeri je legendarni kapiten Partizana Saša Ilić koji je večeras odigrao 791. utakmicu za crno-bele i tako se na čelu večne liste izjednačio sa legendarnim Momčilom Mocom Vukotićem. Grobari i braća iz Grčke su pozdravile „Kapitena“ pesmom „Da igram još malo“…

Na terenu pobeda Grka 2:1 uz dva gola Bisesvara za tim iz Soluna i sa druge strane lep pogodak bisera Đorđa Jovanovića. Oko terena 16.000 raspevanih navijača, fešta za pamćenje i odluka najvernijih da oni budu ti koji će staviti tačku na susret bratskih klubova. Na kraju su igrači ostali bez dresova, šorceva, a bogami malo je falilo i donjeg veša…

(Izvor: YouTube/Ja sam Deo Partizana)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter