1
Domaći fudbal

MIHA PRAVI SRPSKU KOLONIJU U TORINU: Dolazi po zvezdu Partizana, ali to nije sve… (FOTO)

Objavljeno: 07.10.16 u 13:32

Posle Saše Lukića iz Partizana, Siniša Mihajlović želi još dvojicu Srba u svom timu.

Adem Ljajić i Saša Lukić su od nedavno tu, a sada Siniša Mihajlović želi da dogovori još dva zimska pojačanja iz mlade reprezentacije Srbije.

Današnji Tutosport prenosi da je bivši selektor Srbije sve zainteresovaniji za mladog Nemanju Mihajlovića, zvezdu Partizana, koji istina, ove sezone ne igra ni približno kao što je to činio krajem prošle.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Uz naslov na prvoj strani ‘Tutosport’ piše: „Bikovi, stiže novi Mihajlović!“.

U pitanju je cifra od oko 2.500.000 evra koliko je Torino spreman da plati za perspektivnog Necu Mihajlovića.

Prema nekim ranijim navodima, konkurencija će im biti Fiorentina, ali se u klubu uzdaju u odličnu saradnju koju imaju sa Partizanom. O tome svedoči i nedavni posao od 1.500.000 za Sašu Lukića.Naslovna strana današnjeg Tutosporta

Naslovna strana današnjeg Tutosporta

Međutim, to nije sve. Siniša Mihajlović ima još jednu želju, a ona se zove Milan Gajić. Mladi Pančevac, osvajač omladinskog Svetskog prvenstva na Novom Zelandu sa Srbijom, trenutno je u Bordou, gde je više nego srećan.

Planiran je produžetak ugovora sa francuskim klubom, ali bi ponuda Mihajlovića da se oformi srpska kolonija u Torinu mogla da bude primamljivija. Videćemo…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter