7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI SPREMAJU SPEKTAKL: Dan kad Saša Ilić postaje besmrtan (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.16 u 11:24

U subotu u Beograd dolazi PAOK, a ovaj prijateljski susret bratskih klubova biće onaj u kom legendarni kapiten Partizana i definitivno postaje neizbrisiv deo crno-bele istorije.

Tim povodom, crno-beli su pozvali navijače da dođu na stadion, a upriličili su i video snimak posvećen momku koji će se u subotu izjednačiti sa Mocom Vukotićem na listi igrača sa najviše utakmica u dresu Partizana – 791.

(Youtube/FK Partizan)

Saopštenje sa sajta Partizana prenosimo u celosti:

„On je svoje srce dao za crno-bele! Došlo je vreme da mu se zahvalimo  i pružimo podršku za sve buduće partije u šampionskom dresu, jer on je jedan jedini, kapiten, Saša Ilić.

Dođi i pokaži svoju  ljubav prema Partizanu na prijateljskoj utakmici Partizan – PAOK u subotu 8.10.2016.godine  od 19:30h na stadionu Partizana i postani deo istorije!

Postani vlasnik limitirane serije ulaznica sa  svojeručnim potpisom Saše Ilića i postavi svoju sliku na kojoj se vidi kolekcionarska karta na Instagram profil partizanbelgrade uz #salekrozvekove.

Budi deo fudbalskog spektakla na kojem će Saša Ilić odigrati svoju 791. utakmicu u dresu Partizana i time izjednačiti rekord legende kluba Momčila Moce Vukotića.

Crno-beli ispisuju istoriju, a ti si deo nje!

Do pobede!“

(FOTO: FK Partizan)
(FOTO: FK Partizan)
0
0

7 Komentara

  1. Veliko poštovanje prema ovom čoveku. Vrhunski sportista i veliki čovek. Da nam je više takvih ljudi u bitnim životnim sferama pa dokle bi Srbija dogurala.

    0
    0
    Odgovori
    • Da,niko tako i toliko ne psuje sočno sudije i protivnike.Ajmo malo realnosti,svaka mu čast na postignutom broju utakmica i na dosadašnjem trajanju ali da je toliko veliki,nema ni govora,ni kao igrač ni ostalo.

      0
      0
      Odgovori
  2. -El’Kapiteno, nemoj da “NAS“ baciš, ma ni u sumnju, da iz Prince se ne krunišeš u Kralja… još malo, lepo, sazove se skupština, i TI postaneš Predsednik, a “MI“ lepo, da kao penzosi uživamo mirni, sledećih 40′, 50′, pa što da ne i 60′ godina…!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter