5
Domaći fudbal

FENOMENALNO: Pogledajte najavu za ‘bratsku utakmicu’ Partizana i PAOK-a (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.16 u 12:20

Partizan će 8. oktobra odigrati prijateljsku utakmicu sa PAOK-om, što će biti prilika da se dva „bratska“ kluba prvi put sastanu u Beogradu.

Grobari, svi na stadion. Dolazi „bratski“ klub. Da tribine stadiona u Husmkoj budu pune potrudila se i uprava kluba koja je dala popularne cene karata. Tako je „jug“ svega 200 dinara, „istok“ i „zapad“ po 400 dinara i „loža“ 3.000 dinara. Pogledajte i sjajnu najavu za meč Partizana i PAOK-a.

(Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd)

1
0

5 Komentara

  1. sad je pravo mesto i vreme da se na ovoj utakmici PESMOM, PAROLAMA, SLIKOM, SLOGANIMA… kaze-saopsti-pokaze od strane navijaca oba kluba … POIMENICNO… ko su u Srbiji covic i covici … sa ostalim ljudima u i oko komsinice zvede … kao i ubacenim TROJANCIMA … ljudi u i oko zvezde po svaku cenu zele da preuzmu EVROPSKI – SVETSKI I DOMACI presto koji drzi JSDP i njegovi klubovi … I NIJE PROBLEM DA TO URADE NA SPORSOM BORILISTU BEZ POMOCI TRENUTNE VLATI … KOJA IM OMOGUCI DA KROZ MANIPULACIJU, LAZ, PREVARU I PLJACKU NA TERENU I VAN NJEGA … OSLOBODIVSI IH SVAKOG ZAKONA U SRBIJI … DA OMALOVAZE, OSAKATE … JSDP I NJEGOVE KLUBOVE NA NAJPRLJAVIJI NACIN … UZ SVU PODRSKU MEDIJA. kao se izece taj nesretnik od coveka-covica da ugase crno belu porodicu u beogradu ( jer ON vuce traume jos iz detinjsta trenirajuci u kk partizan sa duletom vujosevicem koji mu se nesto jos tada zamerio…a posle toga nabijase rogove jos 20 godina). GROBARI, POKAZITE DA JE JSD PARTIZAN I NJEGOVI KLUBOVI U SVEMU BOLJE … od drzavnog projekta-zvezde i poimenicno prozovite sve one koji partizan mze kao sto su covic, covici … terzic, terzici… i jos po koji … SRECNO, neka dusmanin crkne i od MUKU pukne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter