Mladi golman Crvene zvezde Filip Manojlović zadovoljan je rezultatom koji je ekipa ostvarila u Ivanjici.

– Drago mi je što smo pobedili, ovo su važna tri boda pred reprezentativnu pauzu. Odlazimo na odmor u dobrom raspoloženju. Rezultatom ne mogu da budem nezadovoljan, mada sam kod drugog gola mogao možda bolje da odreagujem. Ipak, smatram da smo svi dali svoj maksimum i srećan sam što je sve ispalo dobro po nas – rekao je Zvezdin golman.


Odličnom intervencijom pri rezultatu 0:0 Manojlović je sačuvao Zvezdinu mrežu i ulio dodatnu sigurnost svojim saigračima.

– Ta dobra reakcija značila je meni verovatno isto koliko i celoj ekipi. Ubrzo nakon toga smo postigli pogodak što nam je dodatno pojačalo samopouzdanje i pomoglo nam da preuzmemo kontrolu nad utakmicom. Teren je dosta neravan i manji je nego naš tako da nam je trebalo vremena da se prilagodimo, ali čim smo se navikli uspeli smo da nametnemo svoju igru i iz toga postigli četiri gola.

Manojlović je, uz Plavšića i Ristića, predstavnik Zvezde u mladoj reprezentaciji Srbije.

– Mene sada očekuju obaveze sa mladom reprezentacijom, dve utakmice protiv Irske i Slovenije. Odmah nakon toga vraćam se treninzima u klubu. Imamo jasan cilj pred sobom, naporno ćemo raditi kako bismo na svakoj sledećoj utakmici bili sve bolji i efikasniji i kako bismo prvenstvo završili na prvom mestu – poručio je Manojlović.

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

Nakon udarca Le Taleka, lopta je pogodila fudbalera Javora i skrenula u mrežu.

– Nije uopšte bilo lako, teško je igrati fudbal na ovakvom terenu. Igrači Javora su se dobro branili velikim delom meča. Ipak, mi smo kontrolisali igru sve vreme, imali smo inicijativu i uspeli da upišemo nova tri boda. Gol koji sam postigao je fantastičan, rekao sam odmah da mi je to najbolji pogodak u karijeri. Šalu na stranu, imao sam sreće, pokušao sam jače da šutnem i već sam loptu video u golmanovim rukama. Na moju sreću ipak je ušla u gol i jako mi je drago zbog toga – rekao je Le Talek.

Nakon mečeva 11. kola sledi reprezentativna pauza.

– Posle pauze možete od nas da očekujete pobede. Želimo da pobedimo svaku utakmicu do kraja jesenjeg dela i da ostanemo prvi. Dobro će nam doći da se malo odmorimo i da se priremimo za predstojeće izazove – zaključio je Zvezdin Francuz.