5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN OBRADOVAO GROBARE: Evo ko se vraća u prvi tim reprezentacije…

Objavljeno: 27.09.16 u 00:23

Slavoljub Muslin odlučio je da napravi jednu izmenu pred mečeve u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo.

Selektor Srbije menja protiv Moldavije i Austrije. Umesto jednog od najtalentovanijih golmana Evrope i sveta Predraga Rajkovića na gol crtu će se vratiti Vladimir Stojković.

– Što se tiče golmana, viđena je mala nesigurnost Predraga Rajkovića protiv Irske, u međuvremenu je Stojković počeo da brani. Nama je iskusan golman potreban u velikim mečevima, imaće Stojković prednost. Drugih golmana nemam, nećemo da uzimamo strance. Kolarov će biti na boku, pratio sam partije u Sitiju na štoperskoj poziciji, ali nam treba na boku – rekao je Muslin za ArenuSport.

Predrag Rajković član je Makabi Tel Aviva, dok je Stojković postao standardan u Notingem Forestu, koji se takmiči u engleskom Čempionšipu.

0
0

5 Komentara

  1. E moj muslinu bićeš kriv za uništavanje reprezentacije ,a počeo si dobro šta će ti to bezobrazno stvorenje koga mrzi pola Srbije i ponovo ćeš isprazniti tribine a ja kao i mnogi neću ni gledati a kamoli doći na stadion hoću da gledam dobre ljude i igrače a ne ljigavce koji pljuju po navijačima bilo kog kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dokle vise majke vam ga bezobrazne?! Zahvalimo se našim veteranima koji usporavaju igru i počnemo da igramo fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  3. On je jako siguran,primio je gol sa 30 metara,kao što je primao i u reprezentaciji.Rajković je u nekoliko navrata spasao reprezentaciju protiv Iraca a jedino mu se može zameriti to što je pokušavao da dribla.Samo ćeš tim potezom navući gnev navijača i okrenuti ih protiv reprezentacije.

    0
    0
    Odgovori
  4. Stojkovic je koliko „grobar“, toliko i „delija“. Ne vidim cemu „pompezan“ naslov da je selektor reprezentacije obradovao „grobare“. Malo objektivnosti, molim.

    0
    0
    Odgovori
  5. Obradovati? A šta je bitno u reprezentaciji? (Nevezano za ovu odluku ne mislim o tome) nego jel bitno šta se kojim navijačima dopada ili da igraju najbolji?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter