7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STRANCI NOSE ŠAMPIONA: Dva gola Zvezde za pet minuta! Da li je sve rešeno? (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.16 u 20:34

Aktuelni šampion ponovo je poveo u derbiju protiv aktuelnog lidera Superlige. Ponovo je stranac doneo radost domaćim navijačima.

Crvena zvezda je doživela šok krajem prvog poluvremena u vidu gola Filipa Malbašića, ali se od toga oporavila u nastavku i sa dva gola u 64. i 69. minutu gotovo rešila pitanje pobednika derbija sa Vojvodinom.

Prvo je Mičel Donald postigao lep gol posle dobre akcije i egzekucije.

(Izvor: youtube / Crvena Zvezda – Movies & Highlights)

Zatim je posle pet minuta Plavšić iskoristio odbitak i treći put savladao Kordića za verovatno nedostižnu prednost Crvene zvezde.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

7 Komentara

  1. I sta? Doci ce majtori i u rupcagu,pa sta?! Opet cemo vas poderati, cak ubedljivije. Pogledaj Andjusov show sa Zivom br.123! Bice ti jasno,nadam se.
    Samo ne znam ko ce vam igrati na prolece, na zimu sledi bezanija,bice svi slobodnijer pet plata primiti niko nece.
    U stvari,sve je apsolutno nebitno,osim jedne stvari:Partizan ce vas razvaliti!Klub za usrecivanje rostovskog otpada.
    Sam Leo ce prosetati PFC kroz ovu jadnu ligu!
    .

    0
    0
    Odgovori
  2. Utakmice izmedju zvezdane i Vojvodine su smesne. Dovode cak u zabunu i sudije. Smesno, bre, smesno i onda se pitamo zasto nam je fudbal tu gde jeste. Partizan je u derbiju proteklog vikenda pokazao jednu stvar svima u Srbiji koji prate fudbal, a to je da je zvezdu svak pobedio ove sezone ko joj se nije sklonio. Znaci ko god ne igra sklanjalicu zvezda ne moze da pobedi. To su dokaz i ovde prvo i drugo poluvreme. Providno do bola.

    0
    0
    Odgovori
    • Sine,jel ti dobro?Drmaju kompleksi,a?Kad je Vosa dobijala Zvezdu i na Marakani i na svom terenu,tad je bilo sve u redu a kad Zvezda pobedi,svi je pustaju.Proso kolo ste dobili slucajno jer je utakmica bila katastrofalna sa obe strane ali nista ne brini,oducicemo vas vec na sledeca dva derbija,da vam dokazemo koliko smo kvalitetniji.Tabela je sada jako realna,sto se tice kvaliteta i verovatno ce ovakva ostati i do kraja prvenstva.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter