0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆEVA ANALIZA: Bilo je nekih spornih situacija…

Objavljeno: 25.09.16 u 22:00

Trener Partizana Marko Nikolić bio je zadovoljan pobedom nad Metalcem u Gornjem Milanovcu, iako je imao malo primedbi na suđenje.

Partizan je evrogolom Leonarda još jednom slavio minimalnim rezultatom i tako zadržao priključak za vodećim timovima Superlige.

Marko Nikolić je protiv Metalca ovako video Partizan:

– Važna pobeda za nas. Metalac je organizovana ekipa, viđena je dinamična utakmica, ne mnogo lepa za gledanje. U prvih 15 minuta igrali smo dobro, bilo je nekih spornih situacija u kaznenom prostoru Metalca – rekao je Nikolić.

– Takođe, u prvoj trećini drugog dela imali smo dve dobre prilike preko Đurđevića i Đurđića, nismo ih iskoristili, ali onda je Leonardo postigao prelep gol, za zasluženo slavlje – rekao je Nikolić novinarima posle meča.

Partizan u sledećem kolu dočekuje Mladost iz Lučana i to je sledeći cilj Nikolića. Ipak, još jednom se okrenuo utakmici u Gornjem Milanovcu.

– Mogli smo da postignemo još jedan preko Đurđevića, ali… Kad se sve sabere, bili smo bolji za taj jedan gol, zahvalio bih se našim navijačima koji su došli u Gornji Milanovac da nas bodre. Okrećemo se duelu sa Lučancima – zaključio je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter