13
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

U ZVEZDI STRANACA KOLIKO TI VOLJA: Osim u timu Miodraga Božovića, ima ih još… (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.16 u 14:13

Crvena zvezda je trenutno prava legija stranaca.

U timu Miodraga Božovića tu su Fibel, Mouče, Ruiz, Donald, Le Talek, Babunski i ostali, a u ženskom fudbalskom timu Crvene zvezde tu su još tri strane igračice.

ŠTO TAKO SLAVIŠA? Jokanović nokautirao sopstvenog igrača (VIDEO)

U pitanju su dve Nigerijke – Nikura Stela Nvauka i Vehers Odina Ada i jedna Australijanka – Arkadija Joulten. One bi trebale da donesu razliku u kvalitetu u odnosu na protivnice u ženskoj fudbalskoj ligi i crveno-belim devojkama donesu titulu.

U novoj epizodi Zvezda TV upravo one su glavne zvezde:

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

13 Komentara

  1. Muhamedovi potomci kako vas nije sramota cestitih gradjana Srbije, da se pare od trudnica, starih i bolesnih…daju u segregatorski-devastirani f. klubic i njihovim legionarima Isisa, umesto nasim Srpskim majkama koje radjaju Srpsku buducnost i opstanak naseg naroda..!!!

    0
    0
    Odgovori
    • evo mene ustaso, koljacu srpskog naroda..mene nije sramota da krademo. ako ste mogli vi godinama onda mozemo i mi…a tek smo poceli. a vi ce da crknete od muke ako budemo krali kao vi

      0
      0
      Odgovori
    • Opstanak srpskog naroda delom je obezbedila i Zvezda u najtežim vremenima prodajom šampionskog tima iz Barija desetine miliona evra su uzete za pomoć srpskom narodu a Zvezda je tada uništena. Pravedno bi bilo da država uloži sledećih 10 godina po 10 milona evra minimum da bi se ispravila nepravda a ujedno i usrećio narod u Srbiji jer velika većina navija za Zvezdu i bili bi srećni i da se uzme od svih koliko treba samo da se ovaj nekad veliki klub vrati na stare staze slave. Dosta je bilo priča da se otima od naroda oteto je od Zvezde i nepravda mora da se ispravi i to Vučić mora da zna i da preduzme nešto po ovom pitanju jer koliko vidim puno se priča da Zvezda dobija od države a da je tako mogli bi kupovati fudbalere kao ludogorec da uzmu 10-15 miliona evra i kupe krštena pojačanjanja. Bojim se da te državne pare koje dolaze u Zvezdu nisu ni za kikiriki.

      0
      0
      Odgovori
      • Zvezda finansirala narod Srbije(Jugoslavije) !!!!!!!!!!!!!!! O Boze, sta sve necemo da procitamo ovde . Ako ti je vec do tih silnih mil , koje je satro Zvezda poklonila narodu, pa vec su dobili preko 30 mil za vreme Vucica, dodaj ono sto ne placaju na ime poreza ,komunalija i ostalih dazbina drzavi , mislim da je taj tvoj imaginarni svet namiren vec odavno, cak treba da vratite par desetina miliona jer ste prekoracili. A sta ce biti kad taj imaginarni svet nestane, ko ce narodu da plati zvezdino brukanje i neznanje , to mnogo kosta nas narod.

        0
        0
        Odgovori
  2. CAK je i AV uvideo da TO vise nije ONA „njegova“ zVEZDA, koja je BILA SIMBOL EX. YU, ova sadasnja je SIMBOL ISIS-aaaaaa .!. XXAAXXAA .!. I ZATO JE ODLUCIO DA VISE NE DAJE NASE PARE U STUB SRAMA SRBIJE, VEC U PONOS SRBIJE-PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. CAK je i AV uvideo da TO vise nije ONA „njegova“ zVEZDA, koja je BILA SIMBOL EX. YU, ova sadasnja je SIMBOL ISIS-aaaaaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter