6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KREĆE RASPRODAJA IZ ZVEZDE: Sa Marakane ‘leti’ prvi stranac! Da li će ih biti još?

Objavljeno: 23.09.16 u 10:08

Posle neuspeha u Evropi, pa i 152. ‘večitom’ derbiju, Crvena zvezda će morati da proda neke od svojih skupo plaćenih stranaca ovog leta.

Crvena zvezda dovela je toliko stranaca da je par njih čak moralo da ‘izvisi’ za derbi sa Partizanom, zbog ograničenog broja stranaca u Superligi Srbije. Kada su dovođeni, smatralo se da će oni igrati u Evropi, a u domaćem prvenstvu će biti dovoljno da igraju domaći igrači. Međutim, malo su se prešli.

Zbog svega toga, neko će morati da ode, a prvi na listi je Tomas Fibel, francuski štoper koji je u više navrata već stigao da razočara Delije. Prema pisanju ‘Žurnala’, on nije po ukusu stručnog štaba i Zvezdana Terzića, a već se i najavljuje Zvezdina linija za derbi sa Vojvodinom.

IZBACIO GA KAO IZ VOZA: O ovom driblingu Darka Lazovića bruji cela ‘čizma’ (VIDEO)

Ona bi trebala u odbrani da bude ista kao i protiv Partizana, a to su: Marko Petković, Damijan Le Talek, Aleksandar Luković i Mihailo Ristić.

Le Talek je već istisnuo Fibela iz startne postave i već se ustalio na mestu štopera. Dakle, Fibel će gotovo izvesno proći kao i Brazilac Edson proletos. Da li će se Zvezda tu zaustaviti?

0
0

6 Komentara

  1. Svi komentari se svode na toda ih treba oterati ili treba da odu. Postoje ugovori i raskidi na štetu kluba. treba biti obazriv sa izjavama.

    0
    0
    Odgovori
  2. najveci dobitak za Fk Zvezdu i sve Zvezdaše,bio bi da vide leđa kvazi gospodinu i poznavaocu fudbala Terziću.Neka se slika sa kvazi Džet setom i prijateljicom mu Cecom.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja sam za ostanak Donalda i Ruiza. Čini mi se da je Ruiz sve bolji, diže formu, a nakon zimskih priprema biće top. Le Talek počeo kao napadač pa DM, sad je štoper, a ni na jednoj poziciji ne blista. Bolje ga se rešiti, a otkupiti npr. Poletanovića…

    0
    0
    Odgovori
    • Ruiz je uz Fibela,ubedljivo najgori stranac.Decko nema pojma,nula od tehnike a kad krene u prodor,obavezno udara u protivnika i pada na teren jer ne zna kako da ga predribla.Mogu da ostanu Donald,Babunski i eventualno Kanga jer zna znanje ali je posvadjan sa mozgom pa nam takav i ne treba.Ne bi bilo lose da pusti Moucea na par utakmica na levoj strani jer mu to jedino i odgovara a ovaj ga do sada nijednom nije tu stavio,vec mu drvo Ruiz igra na tom mestu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter