0
Evropske lige

KAKAV JE IBRAHIMOVIĆ NA TERENU? Govori kao Terminator, u sloumoušnu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.16 u 12:51

Možda ga niste baš tako zamišljali, ali nema sumnje da će posle ovoga nastati mnoge parodije na račun Zlatana Ibrahimovića.

U meču Liga Kupa Engleske između Nortemptona i Mančester junajteda mnogi igrači domaće ekipe su bili impresionirani zvezdama kluba sa Old traforda, a posebno Zlatanom Ibrahimovićem, koga su uspešno sačuvali na tom meču, za razliku od ostalih igrača Murinjove ekipe.

Stoga je svoje impresije o Šveđaninu posle meča izneo defanzivavc Nortemptona Garbijel Zakuani.

– Baš mnogo priča na terenu, ali govori kao robot. Slično Terminatoru. Pomalo usporeno, kao sloumoušn. Ima veliki uticaj na celu ekipu. Kada neki od igrača prođu pored njega on im kaže da se smire i da se opuste kada imaju loptu. Ima veliki respekt za sve u klubu – otkrio je Zakuani.

UTISAK NEDELJE: Luda slika malog huligana u derbiju obišla svet! (FOTO)

Mančester je na ovom meču slavio sa 3:1, a Ibrahimović je u igru ušao u drugom poluvremenu umesto Memfisa Depaja i nije se baš proslavio, a neretko je bio previše udaljen od gola rivala.

(Izvor: youtube / anass Ibrahimovic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter