0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐURĐEVIĆ: Važni golovi

Objavljeno: 22.09.16 u 12:13

Uroš Đurđević je postigao dva lepa gola u pobedi Partizana nad Napretkom u kupu Srbije. Mladi napadač je za zvanični sajt kluba iz Humske istakao da su mu golovi veoma važni.

– Naravno da su mi dva gola protiv Iraca jako važna, jer je utakmica došla samo posle nekoliko treninga u Partizanu, a svaka utakmica u reprezentaciji do kraja kvalifikacijama nam je presudna, tako da ona ima veliku težinu. Ova dva sinoćnja gola su mi izuzetno bitna, jer sam u prethodne tri utakmice, po ocenama svih odigrao jako dobro, ali su nedostajali golovi. Posebno mi je drago što sam razbio maler protiv kvalitetne ekipe iz Kruševca, a zna se da su nam oni dužnici s početka sezone, kada su nas pobedili u prvenstvu.

Tek je stigao u klub, ali je već stigao da upozna ekipu i shvati kakvi fudbaleri igraju u Humskoj:

– Sadašnji sastav Partizana ima zaista izuzetne znalce – Ilića, Leonarda, Božinova, Đurđića, Jankovića, Mihajlovića, Stevanovića…Bilo s kim da igram, uvek mogu da očekujem dobar pas i, verujte, da mi je svejedno za koga će da se odluči stručni štab. Večeras smo Leonardo i ja bili strelci, a za Gornji Milanovac ćemo se dogovoriti. Uvek sam u službi ekipe. Trudim se svaki put da dam sve od sebe, ne znam da se štedim i uvek ću ostaviti srce na terenu. Mogu da odigram loše, ali uvek ću se boriti maksimalno, do poslednjeg atoma snage u pravom smislu te reči, istakao je Đurđević.

Potom je dodao:

– Namestilo se da je sa mojim dolaskom krenula serija pobeda u prvenstvu bez primljenog gola…Rad, Borac, Zvezda, a nadam se seriji bez kraja. Sinoć smo pobedili i u Kup takmičenju, tako da je sada i atmosfera prava pobednička. Stručni štab radi svoj deo posla na najbolji mogući način, a igrači su to osetili i sada Partizan polako počinje da liči na pravu ratničku ekipu. Meni je ovaj rad poznat, jer sam osim Marka Nikolića sa većinom njih (Smiljanić, Basarić, Mirjačić) već sarađivao, a sada su sa nama Delibašić i Ranković, bivši igrači Partizana, koji mogu najbolje da nam objasne kako Partizan diše…Bićemo sve jači, verujte. Što se mene lično tiče, ja sam uvek gladan golova i to se verovatno vidi na terenu. Moj karakter mi ne dozvoljava da budem zadovoljan, uvek želim još golova. Možda nekada i preteram, ali šta da se radi, imam pobednički mentalitet i voljni momenat i nikada se ne mirim sa porazom. Verovatno ću sa godinama kanalisati tu energiju, ali sada je ovako…

EVROGOL: Pogodak Đurđevića kakav nije skoro viđen u Srbiji! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter