0
Evropske lige

PLANETO, RADUJ SE! Ronaldinjo potpisao za novi klub i ušao u istoriju! (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.16 u 21:26

Na radost svih ljubitelja fudbala širom sveta, jedan od najvećih fudbalera svih vremena, čuveni ‘mađioničar’, će plesati još neko vreme.

Veliki, možda i najveći svih vremena, Ronaldinjo, rastužio je fudbalsku planetu objavom da će završiti svoju velelepnu karijeru. Međutim, odlazak u fudbalsku penziju ne brani čuvenom Brazilcu da još koji put zapleše na ‘zelenom tepihu’.

Naime, Ronaldinjo je odlučio da potpiše ugovor sa meksičkim trećeligašem Klub Deportivom i tako postane prvi profesionalni fudbaler u istoriji tog kluba.

To je učinio kako bi 3. decembra ove godine zaigrao u prijateljskoj utakmici kada će se još jednom predstaviti ljubiteljima fudbala u Meksiku, ali i ostatku sveta.

NAVIJAČI SU NEUTEŠNI: Stadion Vest Hema raznet u strahovitoj eksploziji! (VIDEO)

Podsetimo, Ronaldinjo nije igrao još od septembra prošle godine, dakle tačno godinu dana, od kada je raskinuo ugovor sa Fluminenseom samo dva meseca posle ozvaničenja saradnje.

Ceo svet jedva će čekati da još jednom na delu vidi legendarnog ‘zubu’. Za to vreme, Ronaldinjo se zabavlja igranjem fudbala, odnosno, odbojke na pesku nogama:

(Izvor: youtube / FUTVOLEY TV. PY. Piki Voley)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter