28
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

PARTIZANU ‘MAČ NAD GLAVOM’: Ko je lice koje je fizički nasrnulo na Mažića?

Objavljeno: 19.09.16 u 12:28

Disciplinska komisija FS Srbije pokrenula je postupak protiv Partizana zbog loše organizacije 152. večitog derbija.

Derbi ne može bez propusta. To je sada sasvim jasno. Incidenata na tribinama nije bilo, ali će Partizan morati da plati zbogu upaljenih baklji, mada je to sada postalo praksa. Ipak, bilo je i dešavanja koja do sada nismo gledali u duelima Partizana i Crvene zvezde, a koja prete da dobro isprazne kasu crno-belih.

Beležnica delegata Radenka Stevanovića je prepuna. Ipak, crnim slovima je podvučen pokušaj fizičkog napada čoveka u majici fotoreoirtera na glavnog arbitra Milorada Mažića. Da nije bilo redara ko zna kakav bi epilog ove priče bio. MUP je priveo agresivnog napadača koji je tokom meča sve vreme vređao sudije.

Takođe, u beležnicu je uneseno i da je pomoćniku Miodraga Božovića, Saši Petroviću rasečeno lice kamenicom. Nema sumnje da će Partizan morati debelo da plati za propuste, a nije isključeno da stadion u Humskoj na neko vreme bude zatvoren.

0
0

28 Komentara

  1. NE opravdavam vandalizam i huligansko ponasanje, navijaca bilo kog kluba, ali zar ulazak u svlacionicu protivnika i samaranje protivnickih igraca nije vandalizam za svaku osudu.

    0
    0
    Odgovori
  2. To osnivanje u Zarrebu je vaša izmišljotina.! Ista kao izmišljena baba ROBERTA PROSINEČKOG IZ ČAČKA. Sve se zna nekog JNA.! A nekog UDBA-OZNA.!

    0
    0
    Odgovori
    • Sto se stidis porekla svog malog kluba?! Nije izmisljotina, i ti to dobro znas….ZAGORSKA DIVIZIJA… Pusti sad Roberta, kakve on veze ima sa temom…koji si kompleks! A jesi li cuo da je baba FADILJA VOKRIJA iz Sumadije?? Ne bulazni tu „strumfe“….hahaha, kakav nadimak… Na kraju, ti ni ne znas sta je udba, cuo negde pa ponavljas kao papagaj… Smesan si….

      0
      0
      Odgovori
      • Nije tebi lako . Verovatno si toliko balav i slinav da ne znas da Peko Dapcevic nije bio u zagorskoj diviziji , a on je glavni osnivac Partizana . A ako ti je lakse da lupas gluposti , a ti lupaj . Znas kako se kaze , BLAGO BUDALAMA NJIMA JE LAKO JEL NE MISLE TAKO .

        0
        0
        Odgovori
  3. Jadni vi pokušali da vas unište.? Najvećim sponzorrkim ugovorom. U istorhji SRPSKOG SPORTA. Smešni ste.!! Viste najveći PARAZIT ZEMLJE SRBIJE.?!!

    0
    0
    Odgovori
    • Hahaha! Opet gresis, jer vise mrzis Zvezdu nego sto volis tvoj klub osnovan u Hrvarskoj…. Ta Zvezda je bila sampion Evrope i SVETA….a tvoj mali klub nikada nece moci…to su cinjenice, i imaj na umu da ste uvek bili i ostali „manji Beogradski klub“…. Prihvati to i ne kmeci vise…

      0
      0
      Odgovori
  4. Već duže vreme slušam od navijača cz. Da je neko želeo da ih uništi u vreme Borisa Tadića.? Objasnite kakv je to pokosaj uništenja.? Davanjem najvećeg sponzorkog ugovora. U istoriji Srpskog sporta.! I tada kao i sada ste bili državni projekat.! Tada bez tadića sada bez vučića.? Mogli ste samo katanac na tkz marakanu da stavite.!

    0
    0
    Odgovori
    • Malo li vam je 6 Toletovih titula u nizu?! Mislis li da Zvezda tad nije potonula vise nego ikad? Bice katanac, ali na vas Lavor…tj tkz PASNJAK…

      0
      0
      Odgovori
    • očigledno si ti jako balav kad pamtiš od Tadića na ovamo… činjenica je da je politićka elita sedela u upravi partizana od dolaska na vlast Slobodana Miloševića, znači još od početka ’90-tih… ko se ne seća Mirko Marjanović je kao predsednik vlade bio i predsednik ou jsd partizan, Ivica Dačić predednik kk partizan… onda redom popović, ljajić i ostala bulumenta…

      0
      0
      Odgovori
  5. jbt gledam te utakmice kad neko da gol ti redari slave ili na jugu ili severu pojedini fotoreporteri kako neki huligani mogu dobiti takvo što?pa zna se gde je redaRIMA MESTO

    0
    0
    Odgovori
  6. dobili smov vas u derbiju,bicemo i prvaci drzave,a vi mozete samo da mislite da ste veliki klub….mozda ste bili nekada,danas ste jad!sad izvolite ,pljujte bas me briga ionako vas ne pratim

    0
    0
    Odgovori
    • Mi i jesmo jad, ali smo i takvi i dalje preveliki klub za vas mali i cemerni… Titulu osvojiti necete, ne lozi se bez potrebe….

      0
      0
      Odgovori
  7. Sigurno je neki zvezdas ovo sastavljao.:-)
    Al nema veze nindza kornjaca je pokazala svoje sad mozete da kenjate do sledeci derbi 🙂 🙂 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • Vi mozete da se radujete kao da ste prvaci sveta ali je cinjenica da ste 4.na tabeli a vise od toga i ne mozete.Slucajna pobeda ali gledate u ledja i Radnickom i Vojvodini.Sledeci derbi ce te biti demolirani.Ovo je Bozoviceva sramota,da izgubi od ovakve ekipe i da protiv boranije igra na nereseno.

      0
      0
      Odgovori
      • vi ste ispred nas na tabeli samo zbog sudijske pomoci, svaki mec vam sudija otvori penalom …………….. pazar, backa ……………. ma svirao bi i protiv partizana sigurno samo niste mogli da udjete u 16 da padnete ……………. dok nama nesude ocigledne penale i izgubimo 5 bodova samo u 2 utakmice zbog toga ………..realno bi bili drugi iza vose a zvezda negde peta …………… vec za vikend vosa ide na +4 u odnosu na zvezdu, mi prilazimo na 3 zvezdi ……………. zivi bili videli …………. igru nemate, bez pomoci sudije nemozete da nacnete protivnika ………….

        0
        0
        Odgovori
        • „Nesude“ i „nemozete“ se pise odvojeno… Usput pricas gluposti…. Pravi si „partizanovac“… CoUngradulations partizaИ!

          0
          0
        • Kako su tebi krilca porasla pa bi da toliko da poletis.Pobedili ste slucajno i dalje tvrdim da nemate pojma,da ste tek 4.klub po kvalitetu i tu ce te i ostati.Zvezda je daleko kvalitetnija ekipa,nazalost sa cirkuzantom na klupi ali ce na suvom kvalitetu osvojiti prvenstvo i to sa prilicnom prednoscu.Penale za vas,vidite samo vi jer stvarno ih niko ne bi svirao a Zvezda daje prosecno po 3-4 gola na svakoj tekmi,tako da joj penali nista ne znace,svirali ih na 0:0 ili na 3:0.

          0
          0
  8. haha,pa vi ste toliki paranoici,toliko opsednuti Zvezdom,da vam svaki komentar vezan za nas,i kako vas konstantno krade drzava,vucic,..covke je tu naravno kriv,svi su se okomili na vas…jadni vi….glumite zrtve, a kad ste krali 7 godina,nikog od vas nisi mogao da vidis kako se zali,tad vam niko nije bio kriv,smejali ste se nama,ali karma je cudo……sve sto vam sad preostaje je da placete vucicu,da vam da jos koji dinar,pa da ga posle pljujete,i da se derete vucicu p****u…i tako sve u krug…..U ostalom,navikli smo mi na vas glodare,takvi kakvi ste….jadni!!!

    0
    0
    Odgovori
  9. A kakve to ima veze sa Partizanom? Ma dajte ne lupetajte, koliko dodje navijaca na stadion? Treba li svaki da predje psihijatrijski pregled u kancelariji kluba? Igraci nemaju sa tim nista,pa ni uprava, to neka resavaju nadlezni organi a ne FSS. Ako neko nema pameti u glavi, netreba klub kaznjavati, nego krivca, 10 godina zabrane ulaska na bilo koju fudbalsku utakmicu,bilo kog kluba u zemlji,tako se to radi, pa nemogu igraci i uprava da budu i obezbedjenje sudiji i drugima, ne kvarite sliku derbija kojekakvim macem partizanu itd, za to postoje organi reda,ne ni FSS, bilo kom klubu moze da se desi da na utakmicu dodje neko kratke pameti, zato ne dirati klub,vec krivca,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Zaboravio si da su tom liku dali službeni marker a kod sebe nije imao fotoaparat,što automatski znači da nije bio fotograf ili službeno lice već neko od navijača a za to je odgovoran klub i to je sasvim dovoljno za suspenziju.Za tog maloumnika sa kamenicom je odgovorno obezbeđenje,tu se slažem.

      0
      0
      Odgovori
  10. Pa da čim se derbi dobije e onda treba zatvoriti jna, licemerno nema šta.A da ne posećam šta sve dešavalo u rupi jad i tuga, pa me i nečudi ovakav gest sa trbine.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako ste napali Mazica, pogodili coveka kamenom u glavu…sta je tu Zvezda tebi kriva?! Usput opismeni se malo….“necudi“ je zapravo NE CUDI?

      0
      0
      Odgovori
    • Naravno da treba zatvoriti lavor jer je oduvek bio leglo zla.Pogoditi nekoga kamenom u glavu je pokušaj ubistva a još i nasrtaj na sudiju od tzv.službenog lica,koje je imalo marker…malo li je.Nema tu veze sa pobedom ili porazom,bitne su činjenice i argumenti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter