9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROSLAVLJEN TRIJUMF: Crno-beli imali šta da poruče Zvezdi nakon pobede u derbiju (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.16 u 09:57

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 1:0 u 152. večitom derbiju, nakon čega su odlučili da trijumf proslave u kafani, a hit večeri bila je pesma „Lijte kiše, hladne vode“, koje su crno-beli dopunili sa „Zvezda ode“.

Snimak je delo fudbalera Partizana, Miroslava Bogosavca.

CRNO-BELA ‘SAMBA’: Evo koji su sve Brazilci presudili Zvezdi (VIDEO)

0
0

9 Komentara

  1. I lud vidi da je utakmica bila namestena. Tonula je kvota ba partizan nenormalno. A odbrana zvezde se sklanja kod gola a uz to zvezda nije napala. Ovo je malo da se smire grobari i da ova sns uprava sedi josu svojim foteljama i da kradu. Zvezda osvaja titulu i to se zna! Pozdrav i pocnite da gledate premijer ligu!

    0
    0
    Odgovori
    • Skupljaci perja se uvek tese na isti nacin (barem ovih 40 godina sto ja znam) i to ako Partizan pobedi zvezdanu – namesteno je, ako osvoji titulu – namesteno je. Hajde malo tugijte na drugi nacin, a ne pricajte o namestaljkama izmedju zvezde i Partizana. Uozbilite se! Ove sezone ste izgubili od svakoga ko vam se nije sklonio.

      0
      0
      Odgovori
  2. Pa i Ekica bi nesto porucio Sekici koja je REDOVNO uskakala nekakvim polu-recenicama,na analiticke komentare koji su se naknadno ,bukvalno svi,pokazali tacnim,ali cemu? Da se iznese sopstveni stav ,a ne presretati tudje,ipak treba znanja i sposobnosti da se sastavi recenica a to je nemoguca misija za taj nivo, klasicnog nazadnog glasaca! I zasto mu onda davati na vaznosti? Kome ni posle ovog oducavanja od fudbala i onih evropskih nije jasno otkud 100 bodova viska…vezane nek broji!

    0
    0
    Odgovori
      • Juce je bila nasa parada,a danas je vasa,pa necu da kvarim niposto…lecim povredjeni skocni zglob i ,posle evropskih,uzivam i u domacim danima istine…..sta ces lepse!?

        0
        0
        Odgovori
        • Ne, ne….ovo je vas vikend…. Steta sto si zbog zgloba propustio setnju koju si toliko cekao… Nemoj biti tuzan!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter