1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UVERTIRA ZA DERBI: Zvezda spremila prijatno iznenađenje za svoje navijače!

Objavljeno: 15.09.16 u 23:25

Uoči 152. ‘večitog’ derbija Crvena zvezda želi da se što više približi svojim navijačima.

U petak, 16. septembra, navijači Crvene zvezde imaće priliku da se druže sa prvotimcima šampiona Srbije.

Prethodne sezone su dolasci fudbalera na stadion bili propraćeni velikim brojem navijača koji su želeli da iskoriste priliku i dođu do autograma ili fotografije svojih ljubimaca, pa je Uprava crveno-belih odlučila da nastavi sa istom praksom.

NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM: Sjajna poruka Mihaila Ristića pred derbi (VIDEO)

Navijači će imati priliku da se druže sa Aleksandrom Lukovićem, Mičelom Donaldom i Mihailom Ristićem, koji će u petak od 13 časova posetiti Red Star šop na zapadnoj tribini Marakane.

Njih trojica će ujedno potpisivati i deliti novi Paninijev album sa sličicama u kojem je svoje mesto našao i najtrofejniji srpski klub.

ZAGREVANJE: Najava, statistika i analiza 152. večitog derbija (VIDEO)

Podsećamo, Paninijev album za sličice može se dobiti besplatno uz kupljenu ulaznicu za predstojeći 152. večiti derbi, na blagajnama stadiona ‘Rajko Mitić’.

0
0

1 Komentara

  1. Evo ti zanimacija mali internet batice grobar do koske (go.ance sa daske) da uzmeš album i sakupljaš sličice a ne da menjaš razne nadimke i da se zamlaćuješ ovde i smeješ samom sebi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter