0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAGA JE ZAVRŠENA: Lalatović, ipak, ostaje u Vojvodini!

Objavljeno: 15.09.16 u 20:06

Kada se već mislilo da Lalatović ide iz Vojvodine, došlo je do preokreta.

Gotovo se čekalo da se samo ozvaniči odlazak Nenada Lalatovića iz Vojvodine i prelazak u Čukarički, ali je umesto toga odlučeno da ipak ostane Novom Sadu.

Na zvaničnom sajtu kluba je objavljeno da je Lalatović posle današnjeg sastanka sa potpredsednikom UO FK Vojvodina Daliborom Bogdanovićem odlučio da ipak ostane na ‘Karađorđu’.

– Pričao sam danas dugo sa članovima uprave kluba i našli smo zajednički jezik. Od prvog dana nisam tražio ništa, ni povišicu plate niti bilo šta drugo, jer novac me nije interesovao, kao što me ni sada ne interesuje. Samo sam tražio slobodu u radu i garanciju da dok imamo ovako dobre rezultate i dok je Vojvodina među klubovima koji idu u Evropu sledeće godine, da jednostavno ne mogu biti smenjen – izjavio je Lalatović.

– Ja sam na konferenciji pred utakmicu protiv Novog Pazara rekao da sam trener Vojvodine i videli su svi kako sam vodio taj meč. Čukarički me jeste zvao, ali ni u jednom momentu se nisam ništa dogovorio. Ostajem u Vojvodini i samo mi je bilo bitno da imam slobodu u radu, da ne može niko da se meša, da nijedan menadžer ne može da mi priđe i da treninzima ne mogu da prisustvuju ljudi koji nisu u klubu. Moje želje su ispoštovane. Ono što mi je jako bitno u svemu ovome što pričam jeste da se zna da nisam tražio povišicu plate, da me novac nije zanimao i da samo želim da radim svoj posao, u koji se drugi neće mešati – obrazložio je Lalatović, a stoji na sajtu kluba.

VANREDNA SEDNICA (NI)JE DALA ODGOVOR: Lalatović tvrdi da nije tražio 50.000 evra… (VIDEO)

Lalatović će tako nastaviti započeto u Vojvodini, pošto su ‘lale’ imale solidan nastup u Evropi gde su stigli do četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a u Superligi Srbije su trenutno na drugom mestu na tabeli sa šest pobeda i dva nerešena rezultata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter