12
Domaći fudbal

URNEBES: Evo ko će zapravo suditi „večiti derbi“ (FOTO)

Objavljeno: 14.09.16 u 09:52

Poznato je ime prvog sudije 152. večitog derbija. To će biti Milorad Mažić, najbolji srpski sudija, ali to nije sve…

Navijači „znaju“ ko je čiji sudija i kom klubu koji arbitar pomaže.

ODLUČENO: Evo ko će suditi “večiti derbi”

Tako su se več pojavili komentari da je „Mažić deklarisani navijač Partizana“ i slično.

Da nijedan sudja ne odgovara navijačima „večitih“ potvrđuje i ova urnebesna fotomontaža koju se pojavila na fejsbuk stranici Grobarski Treš Romantizam.

GTR 

0
0

12 Komentara

  1. Mazic navija za Partizan!? Pa vi ste bre umobolni…u najmanju ruku!!! Pa samo im je Mazic svirao dva penala u jednom derbiju od kojih nijedan nije bio penal…i prosle sezone im je navukao bar 12 bodova…samo on!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Upravo si ti umobolan a ne razumes se ni u fudbalska pravila.One penale bi dosudio apsolutno svako,ko je bar jednu utakmicu odigrao ili odsudio i zna sta je fudbal.Jedino kreteni koji nisu sutnuli ni macku s praga mogu tvrditi suprotno.Uostalom,dokazano je milion puta da su penali bili regularni.Zasto bi neko rizikovao,iako je grobar,da ga skinu sa medjunarodne liste sudija.

      0
      0
      Odgovori
  2. Taj isti mažic je svirao 2 penala sns-u pre dve godine pa ih je Marko počistio, pa samo u ovom prvenstvu je ostetio Partizan za čist penal i poslat je na „hladjenje“ i ko sad pise da je grobarski sudija i ko bi uopste u sam tekst vesti stavio tu recenicu osim ako nece da stvori laznu sliku o tome kako svi misle da je on protivnicki sudija.
    A ova slika govori tacno ono sto jeste.
    Znači bez spinovanja ako vec pises o mazicu i o tome ciji je sudija.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako ti nešto nije jasno,slobodno odi do njegovog rodnog mesta i pitaj ljude,koji ga poznaju od malih nogu,za koga navija i svako će ti reći da je grobar.Ta dva penalu su bila čista kao suza i svako normalan bi ih dosudio,neće čovek da rizikuje da ga izbace sa Uefine liste sudija a ovo što je poslat jednu tekmu na hlađenje je sramota komisije jer se za ono i ne svira penal ali pod pritiskom partizana su se obrukali.

      0
      0
      Odgovori
      • Ако је за Звезду било да је пенел или не ПЕНАЛ ЈЕ,ако је за Партизан било да јесте или није пенал НИЈЕ ПЕНАЛ!

        Просечан циган!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter