7
Domaći fudbal

U PARTIZANU GRME: Opozicija je kriva za fijasko!

Objavljeno: 14.09.16 u 19:19

Iz Radne grupe koja privremeno rukovodi Partizanom nemaju sumnje – kriva je opozicija!

Miloš Vazura ponašanje opozicije opisao je kao neodgovorno:

– Tražili su skupštinu, a onda nisu došli. Tvrdili su da ćemo je odložiti, ali nismo, ispoštovali smo. Mogli smo da ostvarimo kvorum, iako su neki bolesni a neki u inostranstvu, ali nismo želeli da nam posle to osporavaju. 

Potom je u dahu nastavio:

– Opoziciji ovo služi na čast… Mi nastavljamo da radimo, derbi je pred nama. Ali ovo nikome ne odgovara… Nismo odgovarali na natpise u medijima, iako su mi spominjali i porodicu i sestru. Ja na to više neću da ćutim, rekao je Vazura.

– Nisu došli ni na jedan sastanak pravne komisije, što je smešno… Partizan svakako nastavlja dalje.

Zatim je pojasnio:

– Skupštinu ćemo održati, a oni neće biti prisutni i nećemo insistirati na bilo kakvom kontaktu, iako smo spremni za njega. Što se derbija tiče, koliko bih voleo da pobedimo, toliko sam želeo da smo danas imali 55 glasova.

Skupštini je takođe trebalo da prisustvuje i bivši predsednik Zoran Popović:

Pitajte njega zašto se nije pojavio, zaključio je Vazura.

I Vladimir Vuletić, član radne grupe, rekao je da je FSS formirao radnu grupu koja je trebalo da pripremi skupštinu, ali je sastanak četiri puta pomeran – tri puta su bezuspešno dve strane pokušale da se nađu, dok se četvrti put pojavio samo jedan čovek, što je profesor sa Pravnog fakulteta opisao kao neozbiljno:

– Partizan je već pod privremenim merama od strane FSS, koje traju od 26. maja. Rok za njihovo trajanje je šest meseci. Ukoliko ne budu ukinute do 26. novembra, dolazimo do pravno bezizlazne situacije.

Vuletić je potom pozvao sve partizanovce da se uozbilje:

– Vreme je da partizanovci počnu da rade u korist kluba. Sat razgovora bolji je od dva dana neprijateljstva. Dajte da se uozbiljimo i urazumimo, rekao je Vuletić, koji je za kraj otkrio i kada će verovatno biti održana nova skupština:

– Najranije sutra, najkasnije 26. novembra.

 

0
0

7 Komentara

  1. Uozbiljite se i izaberite NAS inače će Vam Gospodar Vučić ili Aleksandar veličanstveni samozvani uvesti prinudnu upravu. Mi odstupiti dobrovoljno nećemo jer nemamo mandat za to.Vuletiću pojavi se na stadionu u subotu ako smeš i ti i ostali pod ,,V,,.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko su se ovi osilili u želji da po svaku cenu ostanu na vlasti govori i činjenica da su držali novinare zatvorene i bez prava da napuste objekat ili slučajno napuste „Zemunelo“. Kriminal! Ogoljeni kriminal na delu!!! Država mora da reaguje ili je ovo po nalogu države i Vučića… U svakom slučaju sve što su radili je kriminal, samo je pitanje da li je pod patronatom države?

    0
    0
    Odgovori
  3. Cime je ovaj nazovi direktor zasluzio da njega bilo sta pitate u vezi fudbala a narocito u vezi Partizana?
    Da li je on ikad svojim znanjem, radom i sposobnoscu zaradio jedan jedini dinar, euro da ne pominjem? Da li je ikad uzivo video stadion i fudbalsku loptu pre nego sto je dosao u nas klub? Da li bi mu vi dali da bude direktor u vasoj firmi?

    Da nije mafijaski zet i da mu tata nije donirao stranci, ne bi ni fakultet zavrsio? On ce nekog da proziva sto nije dosao na skupstinu?

    UPRAVA NAPOLJE!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja neznam šta treba da se desi. Da ovi hoštapleri odu iz klub. Menjate delegate. Nameštate izbore al ne vredi.? Nemate većinu zato bre marš iz klub. A takozvani navijači plaćenici. Gledaju dok vazura i kompanija uništavaju klub. Izgleda da su tkzv.vođe navijača. Na platnom spisku kod vazure i zeke.!!

    0
    0
    Odgovori
  5. a pametni vucelic kaze da nije u stanju da odrzi skupstinu srbije zbog nedostatka kvoruma haha koliko je covek zalutao u fudbal

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter