0
Domaći fudbal

MILAN JEVTOVIĆ ZA HOTSPORT: Eto me uči fore iz Barselone, polako se uklapam u novi tim (FOTO)

Objavljeno: 14.09.16 u 11:10

Milan Jevtović je ove sezone iz Norveške prešao u Antaliju, u kojoj igra sa Samjuelom Etoom i bivšim prvotimcem Partizana Laminom Dijarom. Za HotSport je govorio o novom klubu, očekivanjima u ovoj sezoni.

intervju Ove sezone si došao u Antaliju. Za sada si na tri meča dva puta ulazio s klupe. Kako si se snašao?

– Uslovi su fantastični ovde. Imamo novu upravu, trener Moraiš i ja imamo odličan odnos. Za sada mi je dao šansu s klupe, u mečevima koje smo, nažalost, izgubili. Igrao sam desetak minuta na drugom i oko pola sata na trećem meču. Polako se uklapam, svi su me sjajno prihvatili i ja se nadam da ću im se odužiti golovima i asistencijama, rekao je Jevtović.

SVE ISTO: Partizan prvi prima gol, Borac vodi u Humskoj (VIDEO)

intervju Od prošle sezone u Antaliji je i Samjuel Eto. On je igrač s ogromnim iskustvo i znanjem, kako sarađuješ s njim i kako te je prihvatio?

– S njim najviše razgovaram i imamo odličan odnos. On je u Barseloni igrao poziciju na kojoj sam ja sada, levo od napadača, pa mi prenosi ta znanja. Mnogo je dobar lik, često se šali na svoj račun i voli da „pecka“ saigrače, ali je izuzetan čovek i saigrač.

FOTO: antalyaspor.com.tr
FOTO: antalyaspor.com.tr

intervju U timu je i Lamin Dijara, da li se družiš s njim, s obzirom na to da je igrao u našoj ligi za Partizan?

– Nažalost, on igra za drugi tim, Imao je nekih problema sa upravom, pa ne trenira s nama. Video sam ga samo jednom, rekao je bivši prvotimac Borca iz Čačka i norveškog Bodea.

FOTO: antalyaspor.com.tr
FOTO: antalyaspor.com.tr

intervju Antalija je u prva tri kola osvojila samo bod i trenutno je poslednja na tabeli. Da li ima pritiska na ekipu zbog lošeg starta?

– Pa, i Fenerbahče ima samo bod iz prva tri kola. Počinje da se oseća blag pritisak, što je normalno, ali ima još mnogo da se igra, daleko je kraj prvenstva. Siguran sam da ćemo početi da pravimo rezultate uskoro, i da će sve biti kako treba, izjavio je Jevtović za naš portal.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter