8
Domaći fudbal

ŽELJKO PANTIĆ: Bjeković halucinira, videćemo koji će se sudija u subotu kandidovati za potpredsednika Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.16 u 20:29

Nova epizoda emisije „Partizanov vesnik“ govori o predstojećoj izbornoj skupštini kluba i večitom derbiju o kome su govorili Marko Nikolić, Saša Ilić, Valeri Božinov i Leonardo da Souza.

Naravno, najupečatljiviji deo u celoj emisiji je bio uvodnik autora emisije Željka Pantića koji je „opleo“ po kandidatu opozicije Nenadu Bjekoviću, ali i sudijskoj organizaciji, to jest sudijama. Poznati novinar je prvo optužio kandidata za predsednika Partizana Nenada Bjekovića rekavši da halucinira i da iznosi neistine o tome da će se tokom sutrašnje skupštine dogoditi malverzacije i da će „vlast“ sve učiniti da ostane na poziciji.

NIKO NEMA ŠTO SRBIN IMADE: Fantastičan tekst o derbiju na sajtu Partizana!

Takođe, istakao je i da će se sudija kog izabere Sudijska komisija za 152. večiti derbi na tom meču kandidovati za potpredsednika Crvene zvezde. Poslušajte uvodnik Željka Pantića.

(Izvor: YouTube/DanasConferences)

0
0

8 Komentara

  1. Od dela koji sam odgledao a koji se odnosi na odrzavanje skupstine jedna recenica mu je samo pametna a to je da se ne ispostavi da sve sto su ova trojica napravila za Partizan ne prospu….ostalo, retko bolestan covek…nazalost

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter