2
Fudbal

FOTO: Futsal savez Srbije

PRIZNANJE: Stanković postaje funkcioner u UEFA?

Objavljeno: 13.09.16 u 23:35

Srbija bi mogla da dobije veliko priznanje, ali i lobistu u drugoj po snazi fudbalskoj organizaciji.

Bliže se izbori. UEFA bi posle skoro godinu dana mogla da dobije novog predsednika umesto Mišaela Platinija. Favorit za mesto prvog čoveka evropske kuće fudbala je Slovenac Aleksandar Čeferin. On navodno ima podršku 33 saveza od 55. U slučaju pobede Slovenca mogla bi da profitira i Srbija koja ga podržava.

IMA NADE ZA SRBIJU: Nije sve gotovo kad je Liga šampiona u pitanju!

Naime, jedan od čelnika UEFA mogao bi da postane i Dejan Stanković. Aleksandar Čeferin želi Srbina u svom timu, ali na kojoj poziciji to još uvek nije poznato. Bilo kako bilo Srbija bi dobila jakog čoveka u UEFA koji bi se borio za naše interese…

0
0

2 Komentara

  1. Sada će Kosovo biti izbaćeno iz UEFE kao i njihovi košarkaši iz FIBA zbog Divca. Da ima obraza ne bi ni zakoračio medju te mafijaše.

    0
    0
    Odgovori
  2. E svasta…a kod mene na menadzeru postos sma dao ostavku u Zvezdi 2017 i osvojenih 3 titule i jednim 1/2 lS nasledio me Dejan Stankovic …E sto lazu u menadzeru 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter