2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KO ĆE SUDITI ‘VEČITI’ DERBI? Pored Mažića, u konkurenciji je još jedan arbitar (ANKETA)

Objavljeno: 13.09.16 u 15:15

Vlado Glođović posle ‘podele pravde’ na 150. ‘večitom’ derbiju nije ni uzet u razmatranje za delegiranje u predstojećem okršaju Partizana i Crvene zvezde.

Pred svaki duel između Partizana i Crvene zvezde razmatra se pitanje arbitra ‘večitog’ derbija i mnogim navijačima je upravo to vrlo važan faktor za ishod te toliko dugo čekane utakmice.

Najveću pažnju izazvao je pretposlednji, 150. ‘večiti’ derbi koji je u Humskoj dobila Crvena zvezda. Sada se ponovo na istom mestu igra možda i važniji okršaj i zato su u Fudbalskom savezu najbliži odluci da na centru u subotu od 18 časova bude Milorad Mažić.

Mažić sa saradnicima danas deli pravdu u meču Benfike i Bešiktaša u grupi B Lige šampiona. Međutim, postoji i drugo ime, koje figurira kao pozencijalni izbor.

U pitanju je Srđan Jovanović koji je debitovao u Superligi tek prošlog vikenda u utakmici između Metalca i Novog Pazara. Bio bi to vrlo interesantan izbor i svakako bi njegovo delegiranje izazvalo mnogo pažnje.

Ukoliko Mažić bude sudio, prestići će Miroslava Radomana, prvog čoveka Sudijske komisije. Trenutno obojica imaju po 11 ‘večitih’ derbija.

Ko treba da sudi 152. 'večiti' derbi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

2 Komentara

  1. realno mazic je nas najbolji sudija i sudio bi posteno, dok to nemogu da tvrdim za bilo kojeg drugog sudiju u srbiji …………… mnogi ga osporavaju posto partizanu nedavno nije dosudio cist penal pa smo izgubili bodove, nije tu bilo nikakve zavere, jednostavno sudijska greska koje se desavaju, nemoze sudija videti bas sve, ko je bar jednu utakmicu opdsvirao zna ………… ako kojim slucajem opet sklone mazica sa nekim seminarom u UEFA, sudjenjem derbija u Indiji i slicno onda tvrdim da je sklonjen da bi neki drugi sudija namestio mec za pobedu zvezde ……………. mazic zbog svog imena mora da sudi posteno, ako nesto neodsvira kako navijaci misle da je trebalo to je zato sto nije dobro video situaciju a ne zato sto namesta, on to nesme da radi zbog sebe

    0
    0
    Odgovori
  2. Mazic vec zna „posao“. Izmisliti penala za limenke a Partizanu penal u slucaju smrtnog slucaja. Sto bi se menjalo bilo sta sto dobro funkcionise od Sajbera,Miljanica,Piksija,Terzica i naravno jos jednog Partizanovca – Toleta. O oni ce nesto o namestanju titula. Svi predsednici FSJ,FSCG,FSS bili njihovi ljudi, sudijska organizacija takodje. Jedini Tole smeta, malo ucute kad pomogne Tole sa desetinu miliona e, ili sa uslovnim licencama. Jeste, Tole je napravio 60mil duga i namestoa Partizanu LS i LE avama redovni ispadanje u sezoni kupanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter