2
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE HRVATIMA: Sirotinjo, daću vam za jogurt! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.16 u 13:35

Marko Vešović uzburkao je duhove na Balkanu!

Tokom susreta hrvatskog šampionata između Cibalije i Rijeke, bivši bek Crvene zvezde ušao je u sukob sa Ivanom Zgrablićem, fudbalerom Cibalije. Kako se strasti nisu smirile ni nakon žutih kartona, u sukob se umešao Tomislav Vranjić, trener golmana Cibalije, koji je potom isključen.

Vranjić je za „Glas Slavonije“ otkrio zašto je ušao u sukob sa Vešovićem:

– Na svakoj utakmici postoje određene tenzije koje su sastavni deo ovakvih utakmica, ali kakva god da je tenzija, postoji nekakva linika etike koju ne bi trebalo da pređe nijedan igrač. A Vešović ju je, u najmanju ruku, prešao, rekao je Vranjić, da bi potom otkrio u čemu je tačno problem:

– Rekao je da će nam dati po 100 kuna da kupimo jogurt da se najedemo. Kao da smo sirotinja, da nemamo šta da jedemo… Prilično potcenjivački. Ako ga već zanima, i u težim vremenima smo imali za hranu. Rekao sam mu da nije korektno tako razgovarati, pogotovo što u Rijeci imam mnogo prijatelja, zaključio je Vranjić, na kraju dodavši kako Rijeku smatra prijateljskim klubom.

Pogledajte izveštaj sa meča.

(Youtube/Hrvatska Nogometna Televizija)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter