0
Evropske lige

I TOTI JE OD KRVI I MESA: Po prvi put sam osetio strah!

Objavljeno: 12.09.16 u 12:06

Roma ponovo slavi Frančesta Totija, pošto je i u 40. godini života juče ponovo doneo preokret i bodove rimskoj ‘vučici’.

Frančesko Toti je juče u nastavljenom drugom poluvremenu, posle pauze od sat vremena zbog velike kiše na ‘Olimpiku’, pokazao klasu i još jednom bio spasilac svoje Rome, u kojoj je proveo celu karijeru.

Prvo je postigao gol iz penala za izjednačenje, a zatim u trećem minutu nadoknade asistirao Džeku za pobedu Rome. O ključnom momentu pre izvođenja najstrože kazne, Toti je govorio posle meča.

– Prvi put mi se dogodilo da osetim strah da ću promašiti i propustiti priliku da svom timu donesem pobedu. Utakmicu igra 11 igrača, a ja se uvek trudim da dam svoj maksimalan doprinos tom timu – objasnio je Toti.

Međutim, ‘princ Rima’ ima ogromnu podršku navijača i to je ono što mu daje snagu da i u ovim poznim godinama pruža maestralne partije.

– Ja sam Romanista i prirodno je da navijači osećaju svaki deo mene. Kada znam da su oni uz nas mogu samo da dam najbolje od sebe – istakao je Toti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter