9
Domaći fudbal

FOTO:Starsport

ZVEZDA NASTAVILA NIZ: Bez problema sa Bačkom, prštale prečke i stative (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.16 u 21:06

Ekipa Crvene zvezde ostvarila je sedmu pobedu u Super lige Srbije, pošto je na svom stadionu savladala Bačku sa 2:0.

Sve je Zvezda rešila u prvom poluvremenu, golovima Lukovića i Orlandića. Iako je bilo mnogo više prilika u drugom poluvremenu mreže su mirovale. Igrači oba tima su čak pet puta pogađali okvir gola.

Bačka je igrala otvoreno, nije se povukla, ali je Zvezda jednostavno mnogo kvalitetnija ekipa.

TOK MEČA:

UŽIVO: Zvezda- Bačka, Božović opet “izmešao karte” (SASTAVI)

Čeković je imao prvu priliku između dva igrača Crvene zvezde, ali nije dovoljno jako šutirao, pa Supić nije imao nikakvih problema da taj udarac zaustavi.

Poletanović je dodao loptu do Kange, koji je krenuo ka protivničkom golmanu, Đurić je stavio ruke na njega, a Gabonac iskoristio kontakt i pao.

Sudija je momentalno pokazao na belu tačku i dao žuti igraču Bačke.

Loptu na kreč je stavio Aleksandar Luković i postigao treći gol u sezoni.

(Izvor:youtube/Moja SporTV)

U 22. minutu ponovo je Čeković izbio ispred Supića, ali je ovaj oet odlično odreagovao. Užasnu grešku napravio je Donald koji je praktično dodao loptu do potpuno samog igrača Bačke.

U 35. minutu lepu kombinaciju igrača domaćeg tima golom je završio Orlandić.

(Izvor:youtube/Rudyvgd2)

Kanga je odmah na početku drugog poluvremena imao priliku, probao da lobuje istrčalog golmana gostiju, ali nije bio precizan.

Novu šansu za goste imao je Luka Luković, koji je šutirao sa distance i pogodio stativu, ali sa spolje strane.

U 56. minutu Donald je raspalio po lopti i pogodio stativu, golman gostiju je ostao nepomičan, ali se rezultat nije promenio.

U 61. minutu dve nove prilike za Bačku. Prvo je Čeković šutirao i pogodio prečku, odbitak je došao du Luke Lukovića, koji je loptu poslao preko gola.

Nova prečka u 87. minutu. Ovog puta Srnić je sve lepo odradio, izbio sam ispred golmana gostiju, lobovao ga, ali i prebacio prečku.

Na isteku sudijske nadoknade novu stativu pogodio je ponovo Srnić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

9 Komentara

    • Da…i?U čemu je problem? Školski primer penala kad odbrambeni igrač rvačkim zahvatom,sa obe ruke, sa leđa,baca napadača na travu…

      0
      0
      Odgovori
        • Ti si verovatno samo sutirao macke sa kucnog praga u svom selu a od sporta si se bavio pljuvanjem u dalj.Ono bi svirao i pilot iz aviona,koliko se videlo i koliko je ocigledno.Samo izgleda vama glodarima,nista nije penal,sto se za Zvezdu svira.
          Sramora srpskog fudbala bice veceras u Cacku,gde ce Borac,po starom i poznatom obicaju da vam prepusti bodove bez mnogo preznojavanja i bez ijednog kartona.

          0
          0
    • Jao glodarcici, sto volim kad kukumavcite…Narikace u crnom…
      Pogledajte sve snimke placizana od pocetka prvenstva, i prebrojte koliko puta su vasi napadaci uopste usli u protivnicki sesnaesterac, jer to je osnovni preduslov da sudija ima priliku da svira penal…

      0
      0
      Odgovori
    • Čime su juče bili na strani Zvezde?Ako si sudio bar jednu utakmicu,makar i na seoskom turniru,objasni nam šta je to dosuđeno za Zvezdu a da nije trebalo ili da nije postojalo.Penal čist kao suza,školski primer,odbrambeni igrač sa leđa,rvačkim zahvatom obara Kangu i to se vidi iz aviona.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter